Bisztró hangulat
Pikács Árpáddal
2023. szeptember. 07. (Csütörtök) | 2023. október. 06. (Péntek) | 2023. november. 14. (Kedd)
Időtartam: 18:00-21:00
Menü:
- Idény zöldségből készült krémleves, pirított magok, zöldolaj
- Rozé kacsamell, idény zöldség püré (sütőtök/cékla/zeller/paszternák/Csicsóka stb.), pirított kel
- Crepe suzette
Leírás:
Ezen a kurzuson a hozzánk látogatók betekintést nyerhetnek az aktuális évszak adta alapanyagok tárházába. Készítsük el együtt a szezon legfinomabb menüjét, melynek első fogása egy könnyed, finom leves, amit tökéletesen kiegészít az ezt követő ízletes rozé kacsamell és a lágy, omlós crepe suzette-t.
A rozé kacsamell jól harmonizál az idény zöldségekből készült pürével, a pirított kel pedig kiegészíti az összképet.
Végül, de nem utolsó sorban, a desszertnek a crepe suzette-t ajánljuk, mely egy omlós, édes palacsinta, mandarinlikőrrel és mindezt szárított narancshéjjal ízesítjük.
Jelentkezz te is, ha szívesen vinnéd haza a bisztró hangulatot!
Ára: 22.000 Ft/fő
GLUTÉN- ÉS LAKTÓZMENTES