info@gasztroen.hu
GASZTROÉN | A MENTES FŐZŐSTÚDIÓ
2024. November 25. (Hétfő)
18 évesen cöliákiát diagnosztizáltak nálam. Emlékszem, hogy az első évben rengeteget fogytam, azt sem tudtam mit ehetek, ezért kb. csak salátát és sajtot mertem fogyasztani. A bolti vásárlásaim rendszerint 3x annyi ideig tartottak, mint azelőtt, hisz mindent el kellett olvasnom és állandóan rácsodálkoztam, hogy szinte mindenben van glutén…
Mikor megérkezett az endoszkópiás vizsgálat szövettani eredménye, a gasztroenterelógus ezzel engedett utamra:
‘Kedves Adrienn, innentől tartson szigorú gluténmentes diétát és akkor megszűnnek a panaszok (ekcéma, puffadás, fáradtság) és talán nem lesz annyira nehéz a későbbiekben a gyermek vállalás sem.’
Megijedtem.
Ha akkor lett volna egy hely, ahol megtanítanak nekem mindent, első lettem volna a sorban és két kézzel jelentkeztem volna, hogy ne érezzem magam szerencsétlennek és ne arra fókuszáljak, hogy mit NEM ehetek, hanem formáljam át magamban ezt az autoimmun betegséget és a betegség tudatból kiváltság érzetet generáljak.
Többek közt ezért is nyitottam meg a GasztroÉn-t. Hogy segítsek. Hogy segítsünk… ez a kurzus pedig gyakorlati megoldásokat nyújt a mindennapi gluténmentes, de mégis finom és önfeledt élethez!
Bármelyik kurzusunkra azonnal felhasználható kupont küldünk Neked e-mailben, amennyiben feliratkozol a hírlevelünkre.