Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Halak

március 21 |18:00 - 21:00
25000Ft

Halak

2025. Március 21. (Péntek)

Ár: 25.000 Ft

Időtartam: 18:00-21:00
Oktató: Domján Richárd

Menü:

  • Toszkán halleves
  • Citrusos lazactatár
  • Pisztrángfilé spárgasalátával
  • Fehércsoki mousse bazsalikomos eperraguval

Leírás:

A vízi világ szerelmeseinek készítettük elő ezt az izgalmas kurzust. Ezen a kurzuson megtanulhatjuk, hogy pontosan milyen halat mihez érdemes társítani és azt hol érdemes beszerezni. Napjainkban a flexiteriánus étrend nagyon divatos életmóddá vált, amiben alapvetően a növényi alapú étkezést követjük, de rugalmasan kezeljük a halak és húsok fogyasztását. Erről is szót ejtünk a menü elkészítése során és még sok egyéb kulissza titkot tudhatunk meg a Kaviár & Bull ex-Chefetől, Domján Richárdtól.
Sok szeretettel várunk Titeket!

Részletek

Szervező

  • Domján Richárd

Helyszín

  • GasztroÉn Főzőstúdió
  • Bajza utca 55.
    Budapest, Pest 1062 Magyarország
    + Google Térkép