Halak
2025. Február 22. (Szombat)
Ár: 25.000 Ft
Időtartam: 18:00-21:00
Oktató: Domján Richárd
Menü:
- Toszkán halleves
- Citrusos lazactatár
- Pisztrángfilé spárgasalátával
- Fehércsoki mousse bazsalikomos eperraguval
Leírás:
A vízi világ szerelmeseinek készítettük elő ezt az izgalmas kurzust. Ezen a kurzuson megtanulhatjuk, hogy pontosan milyen halat mihez érdemes társítani és azt hol érdemes beszerezni. Napjainkban a flexiteriánus étrend nagyon divatos életmóddá vált, amiben alapvetően a növényi alapú étkezést követjük, de rugalmasan kezeljük a halak és húsok fogyasztását. Erről is szót ejtünk a menü elkészítése során és még sok egyéb kulissza titkot tudhatunk meg a Kaviár & Bull ex-Chefetől, Domján Richárdtól.
Sok szeretettel várunk Titeket!