Konyhai alapok/technológiák
Időpont: 04.29.-04.30. 10:00-18:00
Ár: 120.000 Ft/2nap
Oktató: Domján Richárd (Caviar & Bull)
Leírás:
Neked ajánljuk ezt a két napos főzőtanfolyamot, hogyha:
- kezdő vagy, de szeretnél otthonosabban mozogni a konyhában,
- már otthonosan mozogsz, de vannak még szürke foltok, amiket megkérdeznél egy profi szakácstól,
- szívesen bánnám úgy a késsel, mint egy Szakács és vágnál úgy, mint egy profi,
- jó lenne megtanulni egészségesen, de mégis finomakat, gyorsan főzni,
- laktóz- glutén vagy tej illetve bármilyen allergiád van (ezt előtte jelezd),
- szeretnéd elsajátítani a Sous-vide-állástól kezdve a konfitáláson át az alap konyhai műveleteket,
- érdekel az improvizatív főzés, ami annyit tesz, hogy kinyitod a hűtőt és, ha van benne két- három alapanyag, abból Te bármit kihozhatsz!
És nem utolsósorban, szívesen töltenél el két napot olyan új emberek társaságában, akik ugyancsak hasonló érdeklődési körrel rendelkeznek és szívesen tanulnak meg új fogásokat, tippeket, trükköket!
Menü:
- Vágási gyakorlatok
- Négy lábúak
- Alaplevek
- Mártások
- Halak és tengeri herkentyűk
- Szárnyasok