Események betöltése

« Összes Események

SeaFood

október 8 |18:00 - 21:00

29000Ft

2025. Október 08. (Szerda)

Időtartam: 18:00-21:00

SeaFood – Tengeri ízek kurzusa

Vitaminokban gazdag, könnyed és lenyűgöző fogások a tenger kincseiből!

A tenger gyümölcsei nemcsak különleges ízélményt nyújtanak, hanem rendkívül gazdagok esszenciális omega-3 zsírsavakban, fehérjékben, ásványi anyagokban és vitaminokban is – ezért rendszeres fogyasztásuk támogatja az immunrendszert, a szív egészségét és az agyműködést is.

A SeaFood kurzusunkon megtanulhatod, hogyan készíts tökéletes állagú tintahalat, karakteres hallevest és mesterien grillezett lazacot – miközben megismerkedsz a tengeri alapanyagok gondos előkészítésével és a mediterrán fűszerezés művészetével. Az estét egy klasszikus, de megunhatatlan desszert zárja.

Kinek ajánljuk?

  • Akik szeretnének bátrabban nyúlni tengeri alapanyagokhoz
  • Akik egészséges, mégis ínyenc konyhát keresnek
  • Akik különleges gasztroélményre vágynak

Menü:

  • Fokhagymás sous-vide tintahal paradicsom salsával
  • Francia halleves
  • Grillezett lazacfilè citrusos karfiol pürével ès chimichurrival
  • Csoki fondant

 

Oktató: Domján Richárd

Ár: 29.000 Ft

Részletek

Dátum:
október 8
Időpont:
18:00 - 21:00
Összeg:
29000Ft
Esemény kategóriák:
,
Honlap:
https://www.gasztroen.hu/kurzus/seafood/

Szervező

Domján Richárd

Helyszín

GasztroÉn Főzőstúdió
Bajza utca 55.
Budapest, Pest 1062 Magyarország
+ Google Térkép