GasztroProgi

Válassz az alábbi lehetőségek közül:

Cégeknek

magánszemélyeknek

Csapatépítő tréningek

Azon cégeknek ajánljuk, akik szeretnének minőségi programot és egyedi élményt nyújtani munkavállalóik számára.

Az általunk szervezett csapatépítők nem csak a kollégák összekovácsolódásáról szólnak, mind inkább arról is, hogy egy merőben más és merőben új ismeretekkel is gazdagodjanak. A családias légkört a 70négyzetméteres lakás jellegű Stúdió kialakítása alap érzésként nyújta, ezzel még exkluzívabbá téve a programot.
A rendezvény menetét tekintve semmi sem kötelező, aki nem szeretne aktívan részt venni a főzésben, annak a bár vagy a gyermek játszó rész (kinek mi áll közelebb a lelkéhez) is rendelkezésre áll. Fontos azonban tudni, hogy előzetes tudást vagy főzési ismeretet nem igényel egyik kurzusunk sem és szakavatott Chef-eink birka türelemmel rendelkeznek, tehát bátran várunk minden kedves anti szakácsot is.

4-8 fős csapatokra osztjuk a hozzánk érkezőket majd a Chef segítségével 1,5 óra alatt egy 3-4 fogásos csoda reggelit/ebédet vagy vacsorát készítünk.

Egyedi árajánlatunkért kérjük írjon az info@gasztroen.hu e-mail címre.

Cégek, akik már minket választottak:

VIP Rendezvények

Ha hozzánk hasonlóan Ti sem tudjátok elképzelni a barátokkal való meghitt közös beszélgetéseket étel nélkül, akkor jó helyen jártok!
Amennyiben szeretnétek közösen főzni vagy egy különleges ünnepet mélyebb főzési tudással közösen megélni, nektek találtuk ki ezt a rendezvényt! A zártkörű program alkalmával akár egyedi igényeket és időpontokat is megszervezünk. Profi szakácsaink a nálunk töltött idő alatt megtanítják nektek kedvenc ételeitek elkészítési módját, amit aztán közösen el is fogyaszthattok.

Egyedi árajánlatunkért kérjük írjon az info@gasztroen.hu e-mail címre.

Galéria