Főzőtanfolyamok
Farsangi Fánkozás Gyerekeknek
Farsangi Fánkozás Gyerekeknek – Glutén- és Laktózmentes Élmény!
Dátum: 2025. Február 16. | 2025. Március 02.
Időpont: 14:00-17:00
A fánk egy igazi farsangi csoda, amit most elkészíthetünk együtt mentesen majd díszítés után el is fogyaszthatjuk! Jelentkezzetek, hogy egy szuper vasárnap délutáni program keretein belül megtanuljuk a glutén- és laktózmentes fánkok sütésének titkait, majd saját kreativitásunkat használva, díszítjük is az elkészült finomságokat.
Mit kínálunk?
- Glutén- és laktózmentes fánkok sütése
- Kreatív díszítési lehetőségek
- Finom házi szörpöket
- Isteni kézműves lekvárokat
- Remek szórakozást és baráti légkört
Az esemény során a gyerekek nemcsak finom édességeket készíthetnek, hanem, ha van kedvük, farsangi jelmezbe is bújhatnak (nem kötelező).
Ne hagyjátok ki ezt az élményt, ahol a fánkok mellett rengeteg vidámság és jókedv vár rátok!
Ajánlott életkor: 5-15 év
Részvételi díj: 15.000 Ft (mely a gyermekre vonatkozik, de természetesen a kísérő is besegíthet az alkotásokba)
Várjuk a kis cukrászokat és kísérő felfedezőjüket egyaránt!
Jelentkezés:
A Tanfolyam ára/fő:
15000 Ft
Időpont:
További információk
Dátum | 2025. Február 16., 2025. Március 02. |
---|---|
Időpont | 14:00-17:00 |
Létszám:
max. 14 fő
A tanfolyamok minimum 6 fő részvételével indulnak. Ha a tanfolyam időpontja változik, a regisztráció bármelyik későbbi időpontban megrendezésre kerülő kurzusra érvényes.
Ajándék-utalvány:
Lehetséges
Vásárlás
GasztroInfó
néhány fontos információ a kurzus előtt
Érkezz 10 perccel korábban a kezdés előtt, de ne feszülj, ha késel, megoldjuk!
Kapsz egy kötényt főzés előtt, mely megvédi ruhádat, de arra kérlek öltözz kényelmesen. Ha magas sarkú cipőben jönnél, tegyél be egy váltó cipőt is!
Főzni fogsz, de ne aggódj, ha nem tudsz, mi azért leszünk a helyszínen, hogy segítsünk! Garantáljuk, hogy neked is sikerülni fog elkészíteni a finom fogásokat!
Mi bevásárolunk, felkészülünk a fogadásodra, neked nincs más dolgod, mint élvezni
Alapvetően párban dolgozunk, de bátran jöhettek egyedül is, mert úgy álmodtunk meg mindent, hogy egyénileg is elvégezhető legyen.
Belépéskor, mutasd fel az e-mailben kapott regisztrációs kódodat és már indulhat is a főzés!