Főzőtanfolyamok

Halak

Halak

2024. Szeptember 20. (Péntek) | 2024. Október 18. (Péntek) | 2023. November 15. (Péntek)
Időtartam: 18:00-21:00
Oktató: Domján Richárd

Menü:

  • Sült carotta krémleves, tökmagos narancsos édesburgonyával ès haltepertővel
  • Sült lazacpisztráng zöldborsó variációkkal
  • Kókuszos rizskoch

Leírás:

A vízi világ szerelmeseinek készítettük elő ezt az izgalmas kurzust. Ezen a kurzuson megtanulhatjuk, hogy pontosan milyen halat mihez érdemes társítani és azt hol érdemes beszerezni. Napjainkban a flexiteriánus étrend nagyon divatos életmóddá vált, amiben alapvetően a növényi alapú étkezést követjük, de rugalmasan kezeljük a halak és húsok fogyasztását. Erről is szót ejtünk a menü elkészítése során és még sok egyéb kulissza titkot tudhatunk meg a Kaviár & Bull ex-Chefetől, Domján Richárdtól.
Sok szeretettel várunk Titeket!

Jelentkezés:

Tanfolyam ára:

25000 Ft

Időpont:

További információk

Dátum:

2024. Szeptember 20. (Péntek), 2024. Október 18. (Péntek), 2023. November 15. (Péntek)

Idő:

18:00 – 21:00

Létszám:

max. 14 fő

 A tanfolyamok minimum 6 fő részvételével indulnak. Ha a tanfolyam időpontja változik, a regisztráció bármelyik későbbi időpontban megrendezésre kerülő kurzusra érvényes.  

Ajándék-utalvány:

Lehetséges
Vásárlás

Ez a főzőkurzus mentes az alábbiaktól:

GasztroInfó

néhány fontos információ a kurzus előtt

Érkezz 10 perccel korábban a kezdés előtt, de ne feszülj, ha késel, megoldjuk! 

Kapsz egy kötényt főzés előtt, mely megvédi ruhádat, de arra kérlek öltözz kényelmesen. Ha magas sarkú cipőben jönnél, tegyél be egy váltó cipőt is!

Főzni fogsz, de ne aggódj, ha nem tudsz, mi azért leszünk a helyszínen, hogy segítsünk! Garantáljuk, hogy neked is sikerülni fog elkészíteni a finom fogásokat!

Mi bevásárolunk, felkészülünk a fogadásodra, neked nincs más dolgod, mint élvezni 

Alapvetően párban dolgozunk, de bátran jöhettek egyedül is, mert úgy álmodtunk meg mindent, hogy egyénileg is elvégezhető legyen.

Belépéskor, mutasd fel az e-mailben kapott regisztrációs kódodat és már indulhat is a főzés!