Főzőtanfolyamok

Halloweeni mézeskalács sütés

🎃

Halloweeni Mézeskalács Sütés Gyerekeknek!

2024. November 01 (Péntek)
Időtartam: 14:00-17:00
Oktató: Vári Adrienn

Készen állsz egy izgalmas és ízletes Halloweenre? Csatlakozz hozzánk a Gluténmentes Halloweeni Mézeskalács Sütésre (nem csak glutén érzékenyeknek!) ahol a gyerekek beöltözve, mókás jelmezekben készíthetik el a legcukibb (és legijesztőbb) mézeskalácsokat!

👻

Programunk tartalma:

– Mézeskalács sütés, formázás és díszítés

– Pompás édességek és Halloween-i szörnyek készítése

– Kellemes hangulat és közös játékok

Időpont: 2024.11.01. 14:00-17:00

Helyszín: GasztroÉn FőzőStúdió

Részvételi díj: 15.000 Ft/gyerek, egy kísérő felnőtt is részt vehet a kurzuson, de a jelenléte passzív.

Ne hagyd ki ezt a felejthetetlen élményt! Gyere, öltözz be, és hozz magaddal barátokat is, hogy együtt ünnepeljük a Halloween varázslatos világát!

Jelentkezz most, és tedd még különlegesebbé a Halloweenodat!

🎃🍬

GLUTÉN- ÉS LAKTÓZMENTES KURZUS

Jelentkezés:

Tanfolyam ára:

15000 Ft

Időpont:

További információk

Dátum:

2024. November 01 (Péntek)

Idő:

14:00 – 17:00

Létszám:

max. 14 fő

 A tanfolyamok minimum 6 fő részvételével indulnak. Ha a tanfolyam időpontja változik, a regisztráció bármelyik későbbi időpontban megrendezésre kerülő kurzusra érvényes.  

Ajándék-utalvány:

Lehetséges
Vásárlás

Ez a főzőkurzus mentes az alábbiaktól:

GasztroInfó

néhány fontos információ a kurzus előtt

Érkezz 10 perccel korábban a kezdés előtt, de ne feszülj, ha késel, megoldjuk! 

Kapsz egy kötényt főzés előtt, mely megvédi ruhádat, de arra kérlek öltözz kényelmesen. Ha magas sarkú cipőben jönnél, tegyél be egy váltó cipőt is!

Főzni fogsz, de ne aggódj, ha nem tudsz, mi azért leszünk a helyszínen, hogy segítsünk! Garantáljuk, hogy neked is sikerülni fog elkészíteni a finom fogásokat!

Mi bevásárolunk, felkészülünk a fogadásodra, neked nincs más dolgod, mint élvezni 

Alapvetően párban dolgozunk, de bátran jöhettek egyedül is, mert úgy álmodtunk meg mindent, hogy egyénileg is elvégezhető legyen.

Belépéskor, mutasd fel az e-mailben kapott regisztrációs kódodat és már indulhat is a főzés!