Főzőtanfolyamok

Olasz Street Food

Olasz Street Food

2024. December 17. (Kedd)
Időtartam: 18:00-21:00

Ha érdekel a kurzus kérlek iratkozz fel, hogy értesíthessünk a friss időpontokról.

Menü:

Arancini mártogatóssal
– Spenótos paradicsomos Focaccia
– Édesburgonya pizza olasz sonkákkal
– glutén- és laktózmentes fagyi tölcsérben

Leírás:

Angolról fordítva- utcai étel, de ne tévesszen meg senkit a címe, hisz ez az a kurzus, ami az angol jelentésével ellentétben otthon is tökéletesen hozza az olasz ízeket és hangulatot. A menüsor olyan elemeket tartalmaz, ami jellemzően megtalálható az Olasz Street Food alatt, viszont ezek az ételek tudatosabb, minőségibb, egészségesebb és nem utolsó sorban finomabb formában készülnek el. A hangulat adott, a finom ételek garantálták, már csak a Te brilliáns személyiséged hiányzik a tökéletes menühöz!
Non vediamo l’ora di vedervi!
Ciao

 

GLUTÉN- ÉS LAKTÓZMENTES KURZUS

Jelentkezés:

Tanfolyam ára:

22000 Ft

Elfogyott

Szeretnél értesülni ha az esemény újra elérhető?

Időpont:

További információk

Létszám:

max. 14 fő

 A tanfolyamok minimum 6 fő részvételével indulnak. Ha a tanfolyam időpontja változik, a regisztráció bármelyik későbbi időpontban megrendezésre kerülő kurzusra érvényes.  

Ajándék-utalvány:

Lehetséges
Vásárlás

Ez a főzőkurzus mentes az alábbiaktól:

GasztroInfó

néhány fontos információ a kurzus előtt

Érkezz 10 perccel korábban a kezdés előtt, de ne feszülj, ha késel, megoldjuk! 

Kapsz egy kötényt főzés előtt, mely megvédi ruhádat, de arra kérlek öltözz kényelmesen. Ha magas sarkú cipőben jönnél, tegyél be egy váltó cipőt is!

Főzni fogsz, de ne aggódj, ha nem tudsz, mi azért leszünk a helyszínen, hogy segítsünk! Garantáljuk, hogy neked is sikerülni fog elkészíteni a finom fogásokat!

Mi bevásárolunk, felkészülünk a fogadásodra, neked nincs más dolgod, mint élvezni 

Alapvetően párban dolgozunk, de bátran jöhettek egyedül is, mert úgy álmodtunk meg mindent, hogy egyénileg is elvégezhető legyen.

Belépéskor, mutasd fel az e-mailben kapott regisztrációs kódodat és már indulhat is a főzés!