Főzőiskolánk

Oktatói

GasztroÉn Főzőstúdió Budapest főzőkurzus főzőtanfolyam

Vári Adrienn

tulajdonos

Kattints a részletekért!

Kondár Zsófi Gasztroanyu Budapest GasztroÉn Főzőstúdió

Kondákor Zsófi

GasztroAnyu

Kattints a részletekért!

MacPherson Éva GasztroÉn Budapest Főzőstúdió

MacPherson Éva

Természetgyógyász

Kattints a részletekért!

Katona András Sushi tanfolyam Budapest

Jerkovics Bogi

mentes gasztrospecialista, táplálkozási tanácsadó, vegán táplálkozási tanácsadó

Kattints a részletekért!

Katona András Sushi tanfolyam Budapest

Domonkos-Dikker Vanda 

pszichológus, business coach, tréner

Kattints a részletekért!

Katona András Sushi tanfolyam Budapest

Takács Orsi

török márványfestő (ebru) művész / üzleti elemző, startup mentor

Kattints a részletekért!

Katona András Sushi tanfolyam Budapest

Katona András

Kreatív séf 

Kattints a részletekért!

Kondár Zsófi Gasztroanyu Budapest GasztroÉn Főzőstúdió

Pikács Árpád

Séfek séfe

Kattints a részletekért!

GasztroÉn Főzőstúdió Budapest gluténmentes főzőkurzus főzőtanfolyam

Dömök Zsolt

Kreatív chef

Kattints a részletekért!

Bacsa Gábor Gasztroén Főzőstúdió Budapest

Bacsa Gábor

Chef

Kattints a részletekért!

GasztroÉn Főzőstúdió Budapest főzőkurzus főzőtanfolyam

Paulovits Richárd

Steakchef

Kattints a részletekért!

Katona András Sushi tanfolyam Budapest

Domján Richárd

Chef

Kattints a részletekért!

Ismerj meg

minket!

GasztroÉn Főzőstúdió Budapest főzőkurzus főzőtanfolyam

Vári Adrienn

tulajdonos

Születésem óta gluténallergiás vagyok, de a cölákia pontos diagnózisát csak 18 éves koromban kaptam meg.

Azóta szigorúan követem a diétát és kísérletezem alternatív receptekkel, finomabb, ízesebb megoldásokkal. Ugyan nálam nem ismert a glutén- és zeller allergián kívül más allergia, az egészségesebb táplálkozás érdekében kerülök sok egyéb intoleranciát okozó adalékanyagot is.

Egy régi és sokat újragondolt álom vált valóra a GasztroÉn megnyitásakor. Remélem Te, aki most ezt olvasod, sok-sok örömödet fogod lelni a konyhánkban itt és otthon egyaránt.

Culinary Institute of Arts

Bacsa Gábor

Chef, Input Kitchen & Bar

Immáron mintegy 20 éve végzem őszinte szeretettel a munkámat. Dolgoztam Olaszországban, Japánban, itthon pedig irányítottam az Almárium Bisztrót, a LaciPecsenyét, Apacuka éttermet és jelenleg az Input Kitchent vezetem. Roppant fontosnak tartom és próbálok is nagy hangsúlyt fektetni a jövő generációjának képzésére, így nagyon örültem a lehetőségnek, hogy a GasztroÉn FőzőStúdióban is oktathatok. Egy igazán izgalmas és egyedi kurzus oktatója lehetek, ami a mentes ételek tekintetében számomra szerencsére nem volt nehézség. Mindennapi munkám során is próbálom kerülni a búzalisztet és az ízfokozókat egyaránt és törekszem az egészséges ételek elkészítésére. Munkámat a szezonalitás, elegancia és a letisztult ízek, színek, stílusok jellemzik. Az étel design kurzus oktatójaként, szeretném átadni a hozzánk látogatóknak az alap koncepciókat, amikkel hazatérésük után is csodálatos kompozíciókat készíthetnek a tányérokra.

Paulovits Richárd

Steakchef

15 éve dolgozom szakácsként. Tanuló éveimet volt szerencsém egy üzemi konyhán eltölteni. És, hogy miért gondolom ezt szerencsének? A válasz nagyon egyszerű: így gyorsan rájöhettem, hogy mekkora különbség is van konyha és egy konyha között.
Ezen tanulságos és hasznos tapasztalatokkal teli éveim után, sikerült felvételt nyernem egy neves étterembe, ahol minőségi alapanyagok alapozták meg a mindennapi precíz és kifinomult munkavégzést. Őszintén szólva nagy váltásnak éreztem, mintha bele dobtak volna “kutya úszva” a mély vízbe. De sikerült az akadályokat meg ugrani és igazán szép emlékként gondolok vissza azokra az évekre! Ha már szép emlékek, akkor különösen nagy büszkeséggel tölt el, hogy 3 évig készíthettem a Tv paprika magazin megbízásából a finomabbnál finomabb étel különlegességeket az újság oldalaira.
Perfekcionista vagyok, amit még magam sem tudom, hogy az előnyömre vagy a hátrányomra oszlopba soroljak. Egy dolog biztos, ha valami nem tökéletes, akkor az nem mehet ki a kezeim közül!  
Rajongok a húsokért, legyen szó steak-ről vagy BBQ-ról én biztos, hogy ott leszek! Nagy szeretettel készítem a tésztákat is, külön kihívás számomra a mentes elkészítési forma. 
Remélem hamarosan találkozhatunk kurzusaim egyikén!

Dömök Zsolt

Kreatív Chef

Immáron 21. éve dolgozom szakácsként és azon szerencsések közé sorolhatom magam, akik számára ez a szakma nem csak egy hivatás, hanem egyben hitvallás is. Szokták volt mondani, hogy a munkám a hobbim…
Kreatív Chefként azt gondolom, nem túlzás, ha leírom, hogy számomra minden egyes étel ami kikerül az asztalra, egyfajta kivetülése önmagamnak.
Munkámat első sorban a kifinomult, elegáns, egyedi ételek jellemzik. Volt szerencsém Enzsöl Balázstól, a nemzetközileg is elismert magyar cukrásztól tanulni, aki a kifinomult, francia cukrászatot tanított, így a desszertek is jelentős hangsúlyt kaptak a mindennapjaimban.
A GasztroÉn koncepcióját megelőzően, csak annyit tudtam az étel érzékenységekről, amennyit egy Chefnek tudnia illik. Viszont azóta amióta megkaptam a felkérést, mélyebben bele vetettem magam az egyes „mentes” ételek szervezetünkre gyakorolt jótékony hatásaiba, melynek köszönhetően, magam is egy komolyabb életmódváltásba kezdtem.
Hiszem, hogy semmi sem véletlen, így az sem lesz az, ha eljössz a kurzusaimra, melyek remélhetőleg sok sok -az otthonodba is beilleszthető- újdonsággal gazdagítják főzési tudományod!
Sok szeretettel várlak!
Kondár Zsófi Gasztroanyu Budapest GasztroÉn Főzőstúdió

Kondákor Zsófi

GasztroAnyu

A színházi munkák és a gyermekeim mellett sok minden érdekel, sok hobbim van, de van kettő ami a legkiemelkedőbb: az egyik a főzés, a másik a sport. Bar két különböző dologról van szó, azért szorosan összekapcsolódnak. 

Egész életemben imádtam mozogni, az utóbbi időben triatlon versenyekre készülök és bár nem látszik rajtam (többek között a sportnak köszönhetően), nagy ínyenc vagyok, imádok enni. 2019-ben megnyertem a MasterChef VIP főzővetélkedőt, ahol sokféle technikát, látásmódot tanultam. A kíváncsiságom határtalan a témában 🙂

Nem vagyok megszállott vegán, vagy vegetáriánus, de vannak időszakaim, amikor tesztelem ezt a fajta táplálkozást és így már megtapasztaltam, hogy a növényi étrend nagyban növeli a sportteljesítményt, csökkenti a fáradtságot, lerövidíti a regenerálódást. 

A gluténmentes konyha nekem is új terep, de örülök neki, hogy ezzel is bővíthetem a gasztrotudásomat. Szeretném nektek átadni a főzés és étkezés szeretetét, élményét, és arra buzdítok mindenkit, hogy jöjjön és kísérletezzünk együtt, tanuljunk egymástól és finomakat együnk!

MacPherson Éva GasztroÉn Budapest Főzőstúdió

MacPherson Éva

Természetgyógyász

Természetgyógyászként holisztikus és funkcionális szemléletben foglalkozom sportolók táplálkozásával, egészségfejlesztésével és ezen keresztül a teljesítményük növelésével. 7 éves korom óta futok, és több más sportágat is aktívan gyakorlok. A Holistic Running Lifestyle életmód programomban a funkcionális táplálkozás elvei szerinti ételeket készítek, melyek nem tartalmaznak glutént, tejterméket, kukoricát, szóját, tojásfehérjét, cukrot, cukoralkoholokat, mesterséges édesítőszereket, és természetesen adalékanyagokat sem. Arra törekszem, hogy az ételeim minél kevesebb manipulációval készüljenek. Az első konyhai tapasztalataimat még a Kereskedelmi, Vendéglátóipai és Idegenforgalmi Főiskola vendéglátó szakán szereztem meg, és a finom ételek iránti lelkesedésem azóta is töretlen. Csak most már egészséges változatban készítem őket!

Katona András Sushi tanfolyam Budapest

Katona András

Kreatív séf

Alig 19 évesen Anglia felé vettem az irányt. Magammal vittem az álmaimat, a céljaimat, némi bizonytalanságot, de tudtam, hogy semmit nem adnak könnyen és a kemény munkát is meg kell tanulnia annak, aki a szakácsmesterséget választja hivatásának. Dolgoztam luxusban bővelkedő vidéki szállodában, neves szállodákban és több londoni Michelin-csillagos étteremben is. Avisford Park, Hilton, Savoy, Corinthia, Galvin, 12 Hay Hill, Restaurant Gordon Ramsay, Fat Duck mind-mind nagy nevek az igényes vendégek és a szakácsok világában, de számomra nem értek volna semmit, ha nem kaptam volna minden egyes helyen tudást, elkötelezettséget, lelkesedést és nem tanítottak volna meg az igazi kitartásra. Miután hazaköltöztem a családommal, Dunakeszin sushi bárt nyitottam, ami a környéken nagyon nagy népszerűségnek örvend. Mindeközben kreatív séfként is aktívan tevékenykedem. Nekem a tanulás és a folyamatos fejlődés, önfejlesztés a lételemem. Itt a GasztroÉn főzőstúdióban a tudásom mellett, szeretnék „megfertőzni” mindenkit a főzés szeretetével és kinyitni a szakácsok végtelen számú lehetőségének szelencéjét. Hiszen a tudást nem megtartani, hanem átadni kell!

Pikács Árpád Séfek Séfe Gasztroén Oktató

Jerkovics Bogi

mentes gasztrospecialista, táplálkozási tanácsadó, vegán táplálkozási tanácsadó

Az oldala neve @mentesenegeszsegesen

Jerkovics Boglárka vagyok, a mentesenegeszsegesen megálmodója, mentes gasztro specialista.
Mindig is küldetésemnek éreztem átadni azt, hogy a főzés összehozza az embereket, de ennek lehet egy egészségtudatos módját is választani. Ami pedig nem a lemondással egyenértékű, csak egy kis gondolkodásmód-váltással. 
2019-ben az ország egy elismert főzőműsorában a Konyhafőnökben, a legjobb női helyen végeztem, majd a Paprika Tv gasztro arcaként, valamint lelkes gasztro-tartalom gyártóként ismerhettek engem. 
Sok-sok sikertelen diétával, egy későn diagnosztizált hormonháztartás felborulás/ anyagcsere zavarral, valamint leadott 20 kg felesleggel a hátam mögött szeretném átadni mindazt a tudást amit megszereztem, és megkönnyíteni ezzel mindenki életét. 
Egészségtudatosan étkezni, allergénektől mentesen élni, vagy éppen diétázni nem csak sanyargatva, folytonos lemondásokkal lehet. Abszolút lehetséges változatos étkezéssel, és finom ízekkel kombinálva!
Mára már okleveles gasztro szerelmesként állok előttetek és küldetés-tudatomnak érzem , hogy “Mentesen, egészségesen“ workshopjaimon, és csomagajánlataimon keresztül átadjam, hogy a diétás, esetleg glutén-, tej-, és cukormentes, opcionálisan tojásmentes étkezés mennyire egyszerű is tud lenni.
Jelentkezz hozzám, és én mindenben segítek 🙂
Pikács Árpád Séfek Séfe Gasztroén Oktató

Pikács Árpád

Séfek Séfe

16 évesen ismerkedtem meg a szakács szakma rejtelmeivel, akkor kezdtem el az iskolát. Környezetem és tanáraim egyaránt tettek utalásokat már az akkoriban is feltűnően kimagasló képességeimre, azonban a kitartásom és a szorgalmam csak a későbbi években ért be…
Tanuló éveimet volt szerencsém az Európa Hajón eltölteni, mindezt egy peofesszionális osztrák főszakáccsal az élen. Ennyi év távlatából vissza tekintve, talán az ő tudása volt az, ami a kezdetekkor inspirált.
Sok sok évnyi út keresést követően, sikerült elhelyezkednem egy ausztriai fogadóban, ahol meg tetszett a nemzetközi légkör ezért elhatároztam, hogy próbára teszem tudásom magasabb szinteken is.
Így történt, hogy Angliába utaztam 0 angoltudással és pár ezer forinttal a zsebemben. De addigra már a kitartásom és a szakma iránti alázatom szikla szilárdan “állt” így megszereztem a Hilton Hotel Reading Chef de partie pozícióját.
Ez a hely nemzetközi séfek garmadát sorakoztatta fel, így igazán nagy elismerés volt ott tanulni. Talán sosem láttam ennyiféle nációt.
Majd végre eljött az én időm és bár nem a Hiltonban, de megszereztem a hőn áhított Főszakács pozíciót! Mindeközben csodálatosan támogató menyasszonyom megajándékozott egy kisfiúval így egyre inkább azt éreztük hiányzik a család, térjünk vissza Magyarországra. Így történt, hogy jelenleg a GasztroÉn főzőstúdióba is el tudtam hozni egy szelet Angliát és mostanra elmondhatom, hogy nem csak a munkámban, de a magánéletemben is megtaláltam a balance-ot. És, hogy mi a titok? Nagyon egyszerű!
Mertem álmodni és soha nem adtam fel!
Pikács Árpád Séfek Séfe Gasztroén Oktató

Domján Richárd

Chef

Domján Richárd Chef vagyok!

Tanulmányaimat 17 évesen a Gundel Károly vendéglátóipari SzKI.-ban kezdtem meg és mellette a szakmai ismereteimet a Hotel Budapestben sajátitottam el Görög Rudolf Mesterszakács mellett.

A szakmai életem legnagyobb fordulópontjának a Bock Bistróba való belépésemet tekintem, ahol a szakácsként, aztán a Chef helyetteseként majd Chefként dolgoztam a közel 12 itt eltöltött évem alatt. Hihetelen innovativ konyhát vittünk a magyar hagyomány és kúltura ötvözetével.

Ezután Tetminál étterem Chefje voltam, majd a Mátka és az ezt körülölelö cég Executive Chef-je.

Következő főbb állomásom a Félix Kitchen & Bar, ahol szintén vezetőként dolgoztam. Itt volt lehetőségem olyan szakmai tekintélyekkel együtt dolgozni mint Mészáros Ádám / a volt Onyx étterem 2 michelin csillagos Chef-je/ és Jeremy Cayron Francia Chef. Az ő tudásuk szintén segítette a szakmai fejlődésemet.

A Caviar&Bull Fine Dining étterem, ahol Tivadar György Executive Cheffel sikerült együtt dolgoznom, helyetteseként. Itt a nemzetközi konyhák magyar ötvözetét Fine Dining “nyelvre“ forditottuk le.

Ebben az idöszakban ismerkedtem meg a GasztroÉn FőzőStúdióval és annak vezetőjével, Adriennel. A mentes konyha nem áll távol tőlem, hisz a Fine Dining világában mindent tudni illik allergén mentesen is létrehozni.

Sok szeretettel várlak benneteket ÚJ konyhai alapok 2 napos workshopomon, illetve a Caviar és Halas kurzusaim bármelyikén!

Pikács Árpád Séfek Séfe Gasztroén Oktató

Domonkos-Dikker Vanda

pszichológus, business coach, tréner

Már az egyetemen is tudtam, hogy pszichológusként számomra nem a mentális betegségek gyógyítása lesz a szakmai kiteljesedés kulcsa. Mindig is jobban érdekeltek a „hétköznapibb” elakadások, amik mindannyiunk életében megjelennek a különböző élethelyzetek változásával.

Épp ezért munka- és szervezetpszichológiai szakirányt végeztem, hiszen itt a pozitív pszichológiai szemlélet került előtérben, vagyis az a cél lebegett a szemünk előtt, hogy egészséges emberek mindennapjait még jobbá tehessük, támogathassuk őket a teljes élet felé vezető úton.  

Vezetőfejlesztő szakemberként rengeteg olyan mindenki életében fellelhető témákkal dolgozok évek óta, mint a stresszel szembeni megküzdőképességünk erősítése, felelősségvállalás a döntéseinkért, konfliktusaink asszertív kezelése vagy akár a túlzott teljesítmény nyomás leküzdése. Érdekes volt megtapasztalnom, hogy bár többnyire munkahelyi témákkal fordultak hozzám eleinte az ügyfeleim, a gyökérok sokszor magánéleti elakadásra volt visszavezethető, mint például egy párkapcsolati krízis vagy egy életközepi válság. 

A különböző cégeknél külső tanácsadóként szerzett tapasztalatommal felvértezve nyitottam a magánszféra irányába is, hiszen azt láttam, hogy magánemberként is hatalmas az igény az önfejlesztésre. 

Igyekszem folyamatosan bővíteni az eszköztáramat olyan lehetőségekkel, amik kilépnek a szokásos pszichológus-kliens ülések keretei közül, és testközelibbé tenni az önismeretet, önfejlesztést a hozzám fordulók számára. Ilyenek például az általam szervezett önismereti túrák, a többnapos önismereti elvonulások vagy éppen a GasztroÉn önismereti főzőestje, mely programokba mind-mind becsempészem a művészetterápia egyes eszközeit

Pikács Árpád Séfek Séfe Gasztroén Oktató

Takács Orsi

török márványfestő (ebru) művész / üzleti elemző, startup mentor

Isztambuli tanulmányaim alatt találkoztam először az ebru művészettel 2014-ben, ami szerelem lett első látásra. Ertugrul Incel török ebru művésztől tanultam először Budapesten, majd pár évvel később pedig az isztambuli műhelyében is volt lehetőségem a márványfestési technikám fejlesztésére, törökországi történelmének felfedezésére. Művészként missziónak tekintem a márvány festészet életben tartását és népszerűsítését felnőttek és gyerekek körében is. Az üzletasszony és művésznő szerepeket próbálom összehangolni az elmúlt egy évben, az üzleti életben az innovációt támogatva, a művészetben pedig a tradicionális vonalat követve