Főzőtanfolyamok

Konyhai alapok/technológiák

Konyhai alapok/technológiák

Időpont: 04.29.-04.30. 10:00-18:00
Ár: 120.000 Ft/2nap
Oktató: Domján Richárd (Caviar & Bull)

 

Leírás:

Neked ajánljuk ezt a két napos főzőtanfolyamot, hogyha:
  • kezdő vagy, de szeretnél otthonosabban mozogni a konyhában,
  • már otthonosan mozogsz, de vannak még szürke foltok, amiket megkérdeznél egy profi szakácstól,
  • szívesen bánnám úgy a késsel, mint egy Szakács és vágnál úgy, mint egy profi,
  • jó lenne megtanulni egészségesen, de mégis finomakat, gyorsan főzni,
  • laktóz- glutén vagy tej illetve bármilyen allergiád van (ezt előtte jelezd),
  • szeretnéd elsajátítani a Sous-vide-állástól kezdve a konfitáláson át az alap konyhai műveleteket,
  • érdekel az improvizatív főzés, ami annyit tesz, hogy kinyitod a hűtőt és, ha van benne két- három alapanyag, abból Te bármit kihozhatsz!

És nem utolsósorban, szívesen töltenél el két napot olyan új emberek társaságában, akik ugyancsak hasonló érdeklődési körrel rendelkeznek és szívesen tanulnak meg új fogásokat, tippeket, trükköket!

 

Menü:

  • Vágási gyakorlatok
  • Négy lábúak
  • Alaplevek
  • Mártások
  • Halak és tengeri herkentyűk
  • Szárnyasok

Jelentkezés:

Tanfolyam ára:

120000 Ft

Időpont:

Létszám:

max. 14 fő

 A tanfolyamok minimum 6 fő részvételével indulnak. Ha a tanfolyam időpontja változik, a regisztráció bármelyik későbbi időpontban megrendezésre kerülő kurzusra érvényes.  

Ajándék-utalvány:

Lehetséges
Vásárlás

Ez a főzőkurzus mentes az alábbiaktól:

GasztroInfó

néhány fontos információ a kurzus előtt

Érkezz 10 perccel korábban a kezdés előtt, de ne feszülj, ha késel, megoldjuk! 

Kapsz egy kötényt főzés előtt, mely megvédi ruhádat, de arra kérlek öltözz kényelmesen. Ha magas sarkú cipőben jönnél, tegyél be egy váltó cipőt is!

Főzni fogsz, de ne aggódj, ha nem tudsz, mi azért leszünk a helyszínen, hogy segítsünk! Garantáljuk, hogy neked is sikerülni fog elkészíteni a finom fogásokat!

Mi bevásárolunk, felkészülünk a fogadásodra, neked nincs más dolgod, mint élvezni 

Alapvetően párban dolgozunk, de bátran jöhettek egyedül is, mert úgy álmodtunk meg mindent, hogy egyénileg is elvégezhető legyen.

Belépéskor, mutasd fel az e-mailben kapott regisztrációs kódodat és már indulhat is a főzés!