
- Ez az esemény elmúlt.
Caviár és ami mögötte van
március 25 |18:00 - 21:00
29000Ft
Domján Richárd
Caviár és ami mögötte van
2023. 03. 25. (szombat) | 2023. 04. 20. (csütörtök) | 2023. 05. 10. (szerda) | 2023. 05. 25. (csütörtök) | 2023. 06. 01. (csütörtök) | 2023. 06. 28. (szerda)
Menü:
Amuse bouchée:
3 db blini
Krémsajt vagy tejföl
2-féle nyúlhal caviár és tokhal kaviár
Marinált hagyma /gluténmentes/
Hideg előétel
Gravlaxolt pisztrángfilé pisztráng caviárral ès almás céklatatárral /glutèn ès laktózmentes/
Főétel
Langyos lazafilé keta caviárral spárgával bearnise-szósszal /laktózmentes/
Desszert
Kókusz pannacotta epersalátával bazsalikom “caviàrral” /glutèn ès laktòzmentes/
Leírás:
Ezen az alkalmon egy pici betekintést nyerhetünk a méltán jó híréről ismert Caviar & Bull világába. Az oktató gyakorlati előadásán keresztül megtudhatjuk, hogy Caviar és Caviar között mi a különbség, mire kell figyelni a vásárláskor és hogyan használjuk fel azt az otthonunkban. A klasszikus vajas kenyér citrom kombinációján túl is lehetnek izgalmas eljárások, ezekkel és még sok fantasztikus információval gazdagodhatunk a menü elkészítése során. Ennél az alkalomnál szinte elengedhetetlen egy pohár prosecco, ezért ezt mi álljuk, Ti pedig cserébe élvezzétek az egyedi kulináris gasztroélményt.