info@gasztroen.hu
GASZTROÉN | A MENTES FŐZŐSTÚDIÓ
MacPherson Évával
Időpont: 2023. Június 22. (csütörtök)
Menü:
Frittata Rizzsel
Zelleres-diós csirkesaláta házi majonézzel, gyömbéres-fahéjas sütőtökkel
Sült céklás quinoa saláta pisztránggal, narancsos öntettel
Fermentált kölesből készített „túrógombóc”
A kurzusról:
Az új őszi-téli mentes menüsor jól illeszthető az IR étrendbe, mégis ad elegendő energiát az állóképességi sportokhoz.
Szó lesz azokról a biztonságos keményítőforrásokról, és magas tápanyagsűrűségű ételekről, melyek kívánatosak inzulinrezisztencia esetén a teljeskiőrlésű pékáruk, cukormentes kekszek, és egyéb üres kalóriák helyett.
Megtanítom hogyan tudod az ételeid szénhidráttartalmát könnyen kiszámolni, és változtatni igény szerint, továbbá, hogy a 160 gramm szénhidrát helyett neked mennyi szénhidrátra van szükséged az élettani állapotod és a napi aktivitásod függvényében.
A szénhidrát barát és nem ellenség – főleg állóképességi sportok mellett- , ha megérted, hogy a minőség sokkal fontosabb a mennyiségnél!
Bármelyik kurzusunkra azonnal felhasználható kupont küldünk Neked e-mailben, amennyiben feliratkozol a hírlevelünkre.