Sushi készítés gyerekeknek

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

2024. Január 19. (Vasárnap) Fedezd fel a sushi készítés művészetét a GasztroÉn főzőiskola gyermekprogramján! Hívjuk a kis ínyenceket egy különleges kalandra, ahol a sushi készítése válik a főszereplővé! Programunk tartalma: - Kézműves sushi készítés: A gyerekek megtanulják, hogyan kell elkészíteni különböző sushi típusokat, mint például a maki roll és a nigiri. - Érdekes tények Japán […]

18000Ft

Amerikai kurzus

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

2025. Január 21. (Kedd) Fedezd fel az amerikai konyha ízletes világát “Paul The Burger King”, azaz Paulovits Richárd vezetésével! Ez a különleges kurzus nemcsak a klasszikus ízeket hozza el számodra, hanem egy igazi gasztronómiai élményt is kínál. Menü Előétel: Buffalo Csirkeszárny - A híres amerikai előétel, amely ropogósra sült csirkeszárnyakat kínál, pikáns buffalo szósszal és […]

25000Ft

Mentes tészták

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

Mentes tészták 2025. Január 25. (Szombat) Időtartam: 18:00-21:00 Oktató: Bacsa Gábor   Ár: 22.000 Ft Menü (Házi tészta): Pappardelle carbonara Gyömbéres -húsos ravioli citromos kakukkfüves vajjal Lekváros derelye Leírás: Szívesen fogyasztanál otthon egészséges, adalékanyag mentes, gluténmentes tésztát, de sajnos sose sikerül? Törik? Szakad? Egyszerűen nem lesz olyan, mint ahogy a receptben le van írva? Ismerjük […]

22000Ft

Indiai ízek és kultúra

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

2025. Január 28. (Kedd) Indiai ízek és kultúra a GasztroÉn-ben  Fedezd fel az indiai konyha gazdag ízvilágát és hagyományait Nalunk! Sikerült egy igazi ős indiai szakácsot haza hoznunk, a Séfek Séfe műsorból is ismert Pikács Árpit. Árpi indiai neve "Piká Chaiwala"! Ahogy a neve is igazolja,  nemcsak a főzésben jó, hanem igazi chai (teát) is […]

25000Ft

Steak kurzus – Paulovits Richárddal

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

A steak-ek sokunk gyengéi, nehéz ellenállni egy jól elkészült steaknek. Igen ám, de mi az ami egy steak esetében a jót jelenti? Kinek milyen fajta ízlik és azt hogyan kell úgy elkészíteni, hogy ne legyen rágós vagy épp nyers? Ezekre és még sok más kérdésre kaphatunk választ ezen a kurzuson a Steak Chefünktől, aki többek közt bevezet minket a hőfokok és a helyes kés használat rejtelmeibe is. Várunk sok szeretettel!

29000Ft

GM élet szabadon

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

GM élet szabadon 2025. Január 30. (Csütörtök) Időtartam: 18:00-21:00 Oktató: Vári Adrienn   Ár: 25.000 Ft Menü: Hagymakrémleves Szezámmagos-csipsz bundás rántott csirke falatok, édesburgonyás- fokhagymás spenóttal Palacsinta Leírás: 18 évesen cöliákiát diagnosztizáltak nálam. Emlékszem, hogy az első évben rengeteget fogytam, azt sem tudtam mit ehetek, ezért kb. csak salátát és sajtot mertem fogyasztani. A bolti […]

25000Ft

VEGA LIFE

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

Vega Life 2025. Február 06. (Csütörtök) Időtartam: 18:00-21:00 Oktató: Domján Richárd   Ár: 25.000 Ft helyett 22.000 Ft Menü: Romesco zöldség crudités Mentás zöldborsó krémleves cukorborsó roppanóssal Csicseriborsó curry Jázmin rizzsel Mák torta vanília sodóval Leírás: A vegetáriánusok nem fogyasztanak húst, viszont a tejtermékeket és a tojást nem utasítják el. Mi ezt a kurzust mégis […]

22000Ft

Amerikai kurzus

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

2025. Február 12. (Szerda) Fedezd fel az amerikai konyha ízletes világát “Paul The Burger King”, azaz Paulovits Richárd vezetésével! Ez a különleges kurzus nemcsak a klasszikus ízeket hozza el számodra, hanem egy igazi gasztronómiai élményt is kínál. Menü Előétel: Buffalo Csirkeszárny - A híres amerikai előétel, amely ropogósra sült csirkeszárnyakat kínál, pikáns buffalo szósszal és […]

25000Ft

GM élet szabadon

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

GM élet szabadon 2025. Február 13. (Csütörtök) Időtartam: 18:00-21:00 Oktató: Vári Adrienn   Ár: 25.000 Ft Menü: Hagymakrémleves Szezámmagos-csipsz bundás rántott csirke falatok, édesburgonyás- fokhagymás spenóttal Palacsinta Leírás: 18 évesen cöliákiát diagnosztizáltak nálam. Emlékszem, hogy az első évben rengeteget fogytam, azt sem tudtam mit ehetek, ezért kb. csak salátát és sajtot mertem fogyasztani. A bolti […]

25000Ft

Sushi készítés gyerekeknek

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

2025. Február 16. (Vasárnap) Fedezd fel a sushi készítés művészetét a GasztroÉn főzőiskola gyermekprogramján! Hívjuk a kis ínyenceket egy különleges kalandra, ahol a sushi készítése válik a főszereplővé! Programunk tartalma: - Kézműves sushi készítés: A gyerekek megtanulják, hogyan kell elkészíteni különböző sushi típusokat, mint például a maki roll és a nigiri. - Érdekes tények Japán […]

18000Ft

Farsangi Fánkozás Gyerekeknek

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

Farsangi Fánkozás Gyerekeknek – Glutén- és Laktózmentes Élmény!   Dátum: 2025. Február 16. (Vasárnap) Időpont: 14:00-17:00   A fánk egy igazi farsangi csoda, amit most elkészíthetünk együtt mentesen majd díszítés után el is fogyaszthatjuk! Jelentkezzetek, hogy egy szuper vasárnap délutáni program keretein belül megtanuljuk a glutén- és laktózmentes fánkok sütésének titkait, majd saját kreativitásunkat használva, […]

15000Ft

Indiai ízek és kultúra

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

2024. Február 20. (Csütörtök) Indiai ízek és kultúra a GasztroÉn-ben  Fedezd fel az indiai konyha gazdag ízvilágát és hagyományait Nalunk! Sikerült egy igazi ős indiai szakácsot haza hoznunk, a Séfek Séfe műsorból is ismert Pikács Árpit. Árpi indiai neve "Piká Chaiwala"! Ahogy a neve is igazolja,  nemcsak a főzésben jó, hanem igazi chai (teát) is […]

25000Ft