Sushi tanfolyam

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

Menü: 
Miso leves 
Nigiri- Lazac, Rák, Tataki lazac, Lazac avokádó kaviár
Maki- Lazac, Tonhal, Uborka, Avokádó
Kifordított roll - Tataki Tonhal, Ropogós Rák 
Ráadás: egy egész lazac bontása

30000Ft

Bisztró kurzus

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

Menü:
Idény zöldségből készült krémleves, pirított magok, zöldolaj
Rozé kacsamell, idény zöldség püré (sütőtök/cékla/zeller/paszternák/Csicsóka stb.), pirított kel
Crepe suzette

22000Ft

Steak kurzus – Paulovits Richárddal

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

A steak-ek sokunk gyengéi, nehéz ellenállni egy jól elkészült steaknek. Igen ám, de mi az ami egy steak esetében a jót jelenti? Kinek milyen fajta ízlik és azt hogyan kell úgy elkészíteni, hogy ne legyen rágós vagy épp nyers? Ezekre és még sok más kérdésre kaphatunk választ ezen a kurzuson a Steak Chefünktől, aki többek közt bevezet minket a hőfokok és a helyes kés használat rejtelmeibe is. Várunk sok szeretettel!

29000Ft

IR diéta MacPherson Évával

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

IR Diéta MacPherson Évával 2023. szeptember 26. (kedd) Menü:  Spárgás- póréhagymás frittata Nílusi sügér nyári quinoa salátával, sült zöldségekkel Mentes almás rétes  A kurzusról: Az új nyári mentes menüsor jól illeszthető az IR étrendbe, mégis ad elegendő energiát az állóképességi sportokhoz. Szó lesz azokról a biztonságos keményítőforrásokról, és magas tápanyagsűrűségű ételekről, melyek kívánatosak inzulinrezisztencia esetén […]

25000Ft

Caviár és ami mögötte van

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

Ezen az alkalmon egy pici betekintést nyerhetünk a méltán jó híréről ismert Caviar & Bull világába. Az oktató gyakorlati előadásán keresztül megtudhatjuk, hogy Caviar és Caviar között mi a különbség, mire kell figyelni a vásárláskor és hogyan használjuk fel azt az otthonunkban.

29000Ft

PCOS kurzus

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

A PCOS-t a petefészek cukorbetegségének is szokták nevezni, mert nagyon sok esetben inzulinrezisztenciával vagy csökkent glükóztoleranciával is jár (a rendszertelen menstruáció és androgén hormontöbblet termelés mellett). Sok orvos is egyetért abban, hogy az életmód és a táplálkozás megváltoztatása elengedhetetlen ebben az esetben. A menüsor összeállításában figyelembe vettem, hogy olyan ételek és alapanyagok legyenek fókuszban, amik támogatják a hormonképződést, az ovulációt és nem okoznak hirtelen vércukorkiugrást.

25000Ft

GM pizza sütés gyerekeknek

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

GM pizza sütés gyerekeknek Gajdos- Vári Adrienn 2024. Január 07. (Vasárnap) 10:00-13:00 Ár: 19.000 Ft Menü:  Házi készítésű egészséges ketchup és majonéz (a gyerekek saját maguknak készítik el) 2 db gluténmentes pizza tészta gyúrás és feltét rakás (a sütést mi végezzük, így teljesen biztonságos a kurzus akár egy 3 éves gyermek számára is) Kókuszgolyó formázása   […]

19000Ft

Olasz Street Food

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

Olasz Street Food 2024. Január 18. (Csütörtök) Időtartam: 18:00-21:00   Ár: 22.000 Ft Menü: - Arancini mártogatóssal - Spenótos paradicsomos Focaccia - Édesburgonya pizza olasz sonkákkal - glutén- és laktózmentes fagyi tölcsérben Leírás: Angolról fordítva- utcai étel, de ne tévesszen meg senkit a címe, hisz ez az a kurzus, ami az angol jelentésével ellentétben otthon […]

22000Ft

GM élet szabadon

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

GM élet szabadon 2024. Január 27. (Szombat) Időtartam: 18:00-21:00 Oktató: Vári Adrienn   Ár: 25.000 Ft Menü: Hagymakrémleves Szezámmagos-csipsz bundás rántott csirke falatok, édesburgonyás- fokhagymás spenóttal Palacsinta Leírás: 18 évesen cöliákiát diagnosztizáltak nálam. Emlékszem, hogy az első évben rengeteget fogytam, azt sem tudtam mit ehetek, ezért kb. csak salátát és sajtot mertem fogyasztani. A bolti […]

25000Ft

GM élet szabadon

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

GM élet szabadon 2024. Február 15. (Csütörtök) Időtartam: 18:00-21:00 Oktató: Vári Adrienn   Ár: 25.000 Ft Menü: Hagymakrémleves Szezámmagos-csipsz bundás rántott csirke falatok, édesburgonyás- fokhagymás spenóttal Palacsinta Leírás: 18 évesen cöliákiát diagnosztizáltak nálam. Emlékszem, hogy az első évben rengeteget fogytam, azt sem tudtam mit ehetek, ezért kb. csak salátát és sajtot mertem fogyasztani. A bolti […]

25000Ft