Főzőtanfolyamok
Francia főzőtanfolyam – Pikács Árpáddal

Francia főzőtanfolyam – Pikács Árpáddal
KEZDŐKNEK
Menü:
Békacomb sauté petrezselyem royal
Coq au vin, karfiol püré
Buggyantott körte, vanília fagyi
Leírás:
Bonjour! A francia gasztronómia híresen gazdag fogásaiban, ízeiben és küllemében.
Általában, ha a francia konyhára gondolunk, nem az egyszerű, gyors elkészítési módok jutnak eszünkbe… ezen a kurzuson mi mégis megtanítjuk azokat a praktikus megoldásokat, amellyel könnyedén beilleszthetővé válnak a fogások akár a mindennapjainkba is. Különösen igaz ez a Coq au vin-re, ami egy egy-tál étel és a férfiak nagy kedvence! Várunk sok szeretettel!
Au revoir!
Kurzus ára: 25.000 Ft
Jelentkezés
Időpont:
További információk
Dátum: | 2022. október 12. (szerda), 2022. november 21. (hétfö) |
---|---|
Kezdés: | Kezdés: 18:00 – 21:00 |
Létszám:
max. 14 fő
A tanfolyamok minimum 6 fő részvételével indulnak. Ha a tanfolyam időpontja változik, a regisztráció bármelyik későbbi időpontban megrendezésre kerülő kurzusra érvényes.
Ajándék-utalvány:
Lehetséges
Vásárlás
GasztroInfó
néhány fontos információ a kurzus előtt

Érkezz 10 perccel korábban a kezdés előtt, de ne feszülj, ha késel, megoldjuk!

Kapsz egy kötényt főzés előtt, mely megvédi ruhádat, de arra kérlek öltözz kényelmesen. Ha magas sarkú cipőben jönnél, tegyél be egy váltó cipőt is!

Főzni fogsz, de ne aggódj, ha nem tudsz, mi azért leszünk a helyszínen, hogy segítsünk! Garantáljuk, hogy neked is sikerülni fog elkészíteni a finom fogásokat!

Mi bevásárolunk, felkészülünk a fogadásodra, neked nincs más dolgod, mint élvezni

Alapvetően párban dolgozunk, de bátran jöhettek egyedül is, mert úgy álmodtunk meg mindent, hogy egyénileg is elvégezhető legyen.

Belépéskor, mutasd fel az e-mailben kapott regisztrációs kódodat és már indulhat is a főzés!