Főzőtanfolyamok

Gluténmentes Alapok II. – Bacsa Gáborral

Gluténmentes alapok főzőkurzus Budapest GasztroÉn főzőstúdió

Gluténmentes Alapok II.

2022. december 08. (csütörtök)

Menü:

  • Gránátalmás quinoa saláta
  • Gnocchi, bazsalikomos paradicsommal
  • Kókuszgolyó

Leírás:

A gluténmentes alapok I. kurzuson már szó esett az álgabonákról és a gluténmentes lisztekről, ezt folytatjuk tovább és egészítjük ki a quinoával, keményítőkkel és az alap elemekkel. A két kurzus nem épül egymásra, így külön-külön is elvégezhető. Chefünk ezen a kurzuson szót ejt majd a helyes kés használatról és konyhai alap technikákról is. Sok szeretettel várunk!

Jelentkezés

Időpont:

További információk

Dátum:

2022. december 08. (csütörtök)

Létszám:

max. 14 fő

 A tanfolyamok minimum 6 fő részvételével indulnak. Ha a tanfolyam időpontja változik, a regisztráció bármelyik későbbi időpontban megrendezésre kerülő kurzusra érvényes.  

Ajándék-utalvány:

Lehetséges
Vásárlás

Ez a főzőkurzus mentes az alábbiaktól:

GasztroInfó

néhány fontos információ a kurzus előtt

Érkezz 10 perccel korábban a kezdés előtt, de ne feszülj, ha késel, megoldjuk! 

Kapsz egy kötényt főzés előtt, mely megvédi ruhádat, de arra kérlek öltözz kényelmesen. Ha magas sarkú cipőben jönnél, tegyél be egy váltó cipőt is!

Főzni fogsz, de ne aggódj, ha nem tudsz, mi azért leszünk a helyszínen, hogy segítsünk! Garantáljuk, hogy neked is sikerülni fog elkészíteni a finom fogásokat!

Mi bevásárolunk, felkészülünk a fogadásodra, neked nincs más dolgod, mint élvezni 

Alapvetően párban dolgozunk, de bátran jöhettek egyedül is, mert úgy álmodtunk meg mindent, hogy egyénileg is elvégezhető legyen.

Belépéskor, mutasd fel az e-mailben kapott regisztrációs kódodat és már indulhat is a főzés!

Kedvezményes kupont küldünk!

Bármelyik kurzusunkra azonnal felhasználható kupont küldünk Neked e-mailben, amennyiben feliratkozol a hírlevelünkre.