Főzőtanfolyamok
Gluténmentes alapok I.

Gluténmentes Alapok I. – Bacsa Gáborral
2023.01.20. (péntek) | 2023.03.07 (kedd)
Menü:
- Zöldséges köles fasírt, citrusos madársaláta, szezonális zöldségpüré
- Rizottó szezonális zöldséggel
- Vega Panna Cotta bazsalikomos agave-szirupos eperrel
Leírás:
Szerettünk volna egy olyan kurzust is a nagyközönség elé tárni, ahol a lisztek helyettesítéseként bemutatjuk számotokra a gluténmentes liszteket, keményítőket és kicsit jobban megismerkedünk az álgabonákkal. A mindennapi egészséges táplálkozást segítő praktikákon túl, hasznos háttér információkkal is gazdagodhattok, ha részt vesztek Bacsa Gábor Chef óráján. Sok szeretettel várunk!
Ára: 22.000 Ft
NÉZD MEG!
GasztroÉn FőzőStúdió (@gasztroen_fozostudio) • Instagram-fényképek és -videók
Jelentkezés
Időpont:
További információk
Kezdés: | Kezdés: 18:00 – 21:00 |
---|---|
Dátum: | 2023. 01. 20. (péntek), 2023. 03. 07. (kedd) |
Létszám:
max. 14 fő
A tanfolyamok minimum 6 fő részvételével indulnak. Ha a tanfolyam időpontja változik, a regisztráció bármelyik későbbi időpontban megrendezésre kerülő kurzusra érvényes.
Ajándék-utalvány:
Lehetséges
Vásárlás
Ez a főzőkurzus mentes az alábbiaktól:
GasztroInfó
néhány fontos információ a kurzus előtt

Érkezz 10 perccel korábban a kezdés előtt, de ne feszülj, ha késel, megoldjuk!

Kapsz egy kötényt főzés előtt, mely megvédi ruhádat, de arra kérlek öltözz kényelmesen. Ha magas sarkú cipőben jönnél, tegyél be egy váltó cipőt is!

Főzni fogsz, de ne aggódj, ha nem tudsz, mi azért leszünk a helyszínen, hogy segítsünk! Garantáljuk, hogy neked is sikerülni fog elkészíteni a finom fogásokat!

Mi bevásárolunk, felkészülünk a fogadásodra, neked nincs más dolgod, mint élvezni

Alapvetően párban dolgozunk, de bátran jöhettek egyedül is, mert úgy álmodtunk meg mindent, hogy egyénileg is elvégezhető legyen.

Belépéskor, mutasd fel az e-mailben kapott regisztrációs kódodat és már indulhat is a főzés!