Főzőtanfolyamok

IR diéta MacPherson Évával – Online Zoom Kurzus

MacPherson Éva GasztroÉn Budapest Főzőstúdió

IR Diéta

MacPherson Évával

2023. szeptember 26. (kedd) 18:00 – 20:00

Menü: 
Spárgás- póréhagymás frittata
Nílusi sügér nyári quinoa salátával, sült zöldségekkel
Mentes almás rétes 

A kurzusról:

Nincs kedved vagy időd ellátogatni stúdiónkba, viszont aktuális számodra a téma és kíváncsi vagy egy tapasztalt természetgyógyász tanácsaira? Jó hírünk van! Neked találtuk ki ennek a kurzusnak az online verzióját! Nincs más dolgod mint megvásárolni az IR kurzus online jegyét majd az e-mailben kapott linkhez a kiírt időpontban csatlakozni. Amennyiben szeretnél főzni is, úgy a kiküldött recept alapján arra is lehetőséged lesz, de, ha inkább csak az elméleti része érdekelne, úgy akár a foteledből is végig hallgathatod/nézheted a kurzust.
Természetesen lehetőséged adódik a kurzus közben kérdéseket feltenni és aktívan be is kapcsolódni.

Szó lesz azokról a biztonságos keményítőforrásokról, és magas tápanyagsűrűségű ételekről, melyek kívánatosak inzulinrezisztencia esetén a teljeskiőrlésű pékáruk, cukormentes kekszek, és egyéb üres kalóriák helyett.

Megtanítom hogyan tudod az ételeid szénhidráttartalmát könnyen kiszámolni, és változtatni igény szerint, továbbá, hogy a 160 gramm szénhidrát helyett neked mennyi szénhidrátra van szükséged az élettani állapotod és a napi aktivitásod függvényében.

A szénhidrát barát és nem ellenség – főleg állóképességi sportok mellett- , ha megérted, hogy a minőség sokkal fontosabb a mennyiségnél!

 

Csatlakozás Online:

A visszaigazoló emailben található linkre kattintva le kell tölteni a Zoom alkalmazást számítógépünkre vagy telefonunkra. Ha az alkalmazás készen áll a Join Meeting gombra kattintva megadjuk először a Meeting ID-t és a nevünket majd a Passcode-ot ezzel be is csatlakozunk az online kurzusra.Receptek is csatolva a levélben.

 

Ára: 15.000 Ft

Jelentkezés:

Tanfolyam ára:

15000 Ft

Elfogyott

Szeretnél értesülni ha az esemény újra elérhető?

Időpont:

További információk

Létszám:

max. 14 fő

 A tanfolyamok minimum 6 fő részvételével indulnak. Ha a tanfolyam időpontja változik, a regisztráció bármelyik későbbi időpontban megrendezésre kerülő kurzusra érvényes.  

Ajándék-utalvány:

Lehetséges
Vásárlás

Ez a főzőkurzus mentes az alábbiaktól:

GasztroInfó

néhány fontos információ a kurzus előtt

Érkezz 10 perccel korábban a kezdés előtt, de ne feszülj, ha késel, megoldjuk! 

Kapsz egy kötényt főzés előtt, mely megvédi ruhádat, de arra kérlek öltözz kényelmesen. Ha magas sarkú cipőben jönnél, tegyél be egy váltó cipőt is!

Főzni fogsz, de ne aggódj, ha nem tudsz, mi azért leszünk a helyszínen, hogy segítsünk! Garantáljuk, hogy neked is sikerülni fog elkészíteni a finom fogásokat!

Mi bevásárolunk, felkészülünk a fogadásodra, neked nincs más dolgod, mint élvezni 

Alapvetően párban dolgozunk, de bátran jöhettek egyedül is, mert úgy álmodtunk meg mindent, hogy egyénileg is elvégezhető legyen.

Belépéskor, mutasd fel az e-mailben kapott regisztrációs kódodat és már indulhat is a főzés!