Főzőtanfolyamok

GM Pizza sütés gyerekeknek

GM pizza sütés gyerekeknek

Gajdos- Vári Adrienn

2024. Április 28. (Vasárnap) | 2024. Május 12. (Vasárnap)  15:00-18:00

Menü: 

  • Házi készítésű egészséges ketchup és majonéz (a gyerekek saját maguknak készítik el)
  • 2db gluténmentes pizza tészta gyúrás és feltét rakás (a sütést mi végezzük, így teljesen biztonságos a kurzus akár egy 3 éves gyermek számára is)
  • Kókuszgolyó formázása

Leírás: 

Mi szülők, pontosan tudjuk, hogy sokszor milyen nehéz a gyerekek kedvére tenni, főleg ami az étkezést illeti. Általában szívesen majszolnak gyorséttermi ételeket, amit mi sajnos a nagy rohanásban vagy éppen a sütési tudományunk hiányában meg is vásárolunk nekik. Viszont, hogy időről időre ne érezzek emiatt bűntudatot, ki kellett találnom egy alternatív megoldást, hogy a gyerekeimet kvázi ne mérgezzem ezekkel az ételekkel (persze tisztelet a kivételnek, szerencsére már sok jó minőségű pizzát vagy hamburgert lehet kapni a piacon, de azok sokszor olyan áron vannak, ami már már megfizethetetlen kategória). És ami nálunk még ezeknek az étkezéseknek az elengedhetetlen tartozéka… a ketchup! Anélkül nincs is vacsora, egyedül a tejbegrízbe nem tesznek, de szerintem szívesen kipróbálnák azt is. Tehát arra is kifejlesztettem egy egészségesebb alternatívát, ami mostanra bizton állíthatom, hogy sok sok teszten átment már. Amennyiben szívesen töltenétek el 2-3 órát a gyerekekkel együtt élvezve a sütés adta örömöket, illetve szeretnétek elsajátítani egy- két egészségesebb praktikát, úgy sok szeretettel várunk Titeket. Ne aggódj, ha csemetéd megunná a programot, vár rá a külön erre a célra kialakított gyerek sarok és folytathatja ott a játszást, amíg mi elkészítjük neki a menüt. Az ár egy felnőtt és egy (minimum 3 éves) gyermekre vonatkozik. 

Jelentkezés:

Tanfolyam ára:

19000 Ft

Időpont:

További információk

Dátum:

2024. Április 28. (Vasárnap), 2024. Május 12. (Vasárnap)

Létszám:

max. 14 fő

 A tanfolyamok minimum 6 fő részvételével indulnak. Ha a tanfolyam időpontja változik, a regisztráció bármelyik későbbi időpontban megrendezésre kerülő kurzusra érvényes.  

Ajándék-utalvány:

Lehetséges
Vásárlás

Ez a főzőkurzus mentes az alábbiaktól:

GasztroInfó

néhány fontos információ a kurzus előtt

Érkezz 10 perccel korábban a kezdés előtt, de ne feszülj, ha késel, megoldjuk! 

Kapsz egy kötényt főzés előtt, mely megvédi ruhádat, de arra kérlek öltözz kényelmesen. Ha magas sarkú cipőben jönnél, tegyél be egy váltó cipőt is!

Főzni fogsz, de ne aggódj, ha nem tudsz, mi azért leszünk a helyszínen, hogy segítsünk! Garantáljuk, hogy neked is sikerülni fog elkészíteni a finom fogásokat!

Mi bevásárolunk, felkészülünk a fogadásodra, neked nincs más dolgod, mint élvezni 

Alapvetően párban dolgozunk, de bátran jöhettek egyedül is, mert úgy álmodtunk meg mindent, hogy egyénileg is elvégezhető legyen.

Belépéskor, mutasd fel az e-mailben kapott regisztrációs kódodat és már indulhat is a főzés!