Főzőtanfolyamok
Ünnepi kurzus
2024. December 16. (Hétfő)
Karácsonyi gasztronómiai élmény a GasztroÉn főzőiskolában!
Idén karácsonykor ne csak a hagyományos ételekre gondolj, hanem merülj el a különleges ízek világában is! Különleges ünnepi menünkkel várunk Téged és szeretteidet a GasztroÉn főzőiskolában.
Előétel:
Francia Halleves
Kóstold meg a francia hallevest, amely gazdag ízeivel és elképesztően aromás fűszereivel az ünnepi asztal dísze lesz.
Főétel:
Gesztenyés csirketekercs hasselbeck burgonyával
Élvezd a gesztenyés csirketekercset, amely tökéletesen harmonizál a krémes hasselbeck burgonyával. Ez az ínycsiklandó fogás mindenkit elvarázsol!
Desszert:
Birsalmás karácsonyi pite
Fejezd be az ünnepi vacsorát ezzel a különleges gluténmentes pitével, amely a megunhatatlan karácsonyi ízeket idézi fel!Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Csatlakozz hozzánk, készítsd el velünk az ünnepi ételeket, és tedd emlékezetessé az idei karácsonyt!Regisztrálj a programunkra még ma!
Ár: 25.000 Ft/fő
Oktató: Domján Richárd
Jelentkezés:
Tanfolyam ára:
25000 Ft
Időpont:
További információk
Dátum | 2024. December 16. (Hétfő) |
---|---|
Időpont | 18:00 – 21:00 |
Létszám:
max. 14 fő
A tanfolyamok minimum 6 fő részvételével indulnak. Ha a tanfolyam időpontja változik, a regisztráció bármelyik későbbi időpontban megrendezésre kerülő kurzusra érvényes.
Ajándék-utalvány:
Lehetséges
Vásárlás
GasztroInfó
néhány fontos információ a kurzus előtt
Érkezz 10 perccel korábban a kezdés előtt, de ne feszülj, ha késel, megoldjuk!
Kapsz egy kötényt főzés előtt, mely megvédi ruhádat, de arra kérlek öltözz kényelmesen. Ha magas sarkú cipőben jönnél, tegyél be egy váltó cipőt is!
Főzni fogsz, de ne aggódj, ha nem tudsz, mi azért leszünk a helyszínen, hogy segítsünk! Garantáljuk, hogy neked is sikerülni fog elkészíteni a finom fogásokat!
Mi bevásárolunk, felkészülünk a fogadásodra, neked nincs más dolgod, mint élvezni
Alapvetően párban dolgozunk, de bátran jöhettek egyedül is, mert úgy álmodtunk meg mindent, hogy egyénileg is elvégezhető legyen.
Belépéskor, mutasd fel az e-mailben kapott regisztrációs kódodat és már indulhat is a főzés!