Főzőtanfolyamok

VEGA LIFE

Vega Life

2024. Január 05. (Péntek) | 2024. Február 03. (Szombat) | 2024. Március 01. (Péntek)

Időtartam: 18:00-21:00
Oktató: Domján Richárd

Menü:

  • Romesco zöldség crudités
  • Mentás zöldborsó krémleves cukorborsó roppanóssal
  • Csicseriborsó curry Jázmin rizzsel
  • Mák torta vanília sodóval

Leírás:

A vegetáriánusok nem fogyasztanak húst, viszont a tejtermékeket és a tojást nem utasítják el. Mi ezt a kurzust mégis próbáltuk abszolút alternatív megoldásokkal összeállítani, ami azt jelenti, hogy azok számára is jó tippekkel tudunk szolgálni, akik a növényi étrendet követik. Azok számára akik most szeretnék elkezdeni a vega életvitelt, nagy segítséget nyújthat a vendégváró romesco mártogatósok különlegessége, a zöldborsó kifinomult felhasználása vagy a csicseriborsó opcionális applikálása. Látogass el most kedvezményes áron kurzusunkra és éld át a tiszta élet önfeledt örömeit!

Jelentkezés:

Tanfolyam ára:

22000 Ft

Időpont:

További információk

Dátum:

2024. Január 05. (Péntek) , 2024. Február 03. (Szombat) , 2024. Március 01. (Péntek)

Idő

18:00 – 21:00

Létszám:

max. 14 fő

 A tanfolyamok minimum 6 fő részvételével indulnak. Ha a tanfolyam időpontja változik, a regisztráció bármelyik későbbi időpontban megrendezésre kerülő kurzusra érvényes.  

Ajándék-utalvány:

Lehetséges
Vásárlás

Ez a főzőkurzus mentes az alábbiaktól:

GasztroInfó

néhány fontos információ a kurzus előtt

Érkezz 10 perccel korábban a kezdés előtt, de ne feszülj, ha késel, megoldjuk! 

Kapsz egy kötényt főzés előtt, mely megvédi ruhádat, de arra kérlek öltözz kényelmesen. Ha magas sarkú cipőben jönnél, tegyél be egy váltó cipőt is!

Főzni fogsz, de ne aggódj, ha nem tudsz, mi azért leszünk a helyszínen, hogy segítsünk! Garantáljuk, hogy neked is sikerülni fog elkészíteni a finom fogásokat!

Mi bevásárolunk, felkészülünk a fogadásodra, neked nincs más dolgod, mint élvezni 

Alapvetően párban dolgozunk, de bátran jöhettek egyedül is, mert úgy álmodtunk meg mindent, hogy egyénileg is elvégezhető legyen.

Belépéskor, mutasd fel az e-mailben kapott regisztrációs kódodat és már indulhat is a főzés!