Főzőtanfolyamok

Vegán, glutén-,cukormentes alapok egy egészségesebb életért.

Vegán, glutén-,cukormentes alapok egy egészségesebb életért.

2023. 03. 22. (szerda) | 2023. 04. 24 (hétfő)

Időpont: 03.22., 04.24.
Oktató: Jerkovics Bogi
Ár: 22.000 Ft

Menü:

– Sajtos, szezámos rudacska
– Csicseri tortilla tekercs, sült zöldségekkel, joghurtos pikáns öntettel
-Túró rudi pohárkrém

Leírás:

Ezen a kurzuson beszélünk a veganizmusról általánosan és pontosítjuk a tévhiteket. Irányt mutatok, hogy hogyan is kezdj neki a veganizmusnak és végig megyünk azon is, hogyha elindulsz ezen az úton, mire érdemes figyelned. Szó lesz továbbá a konyhai alapokról és, hogy mi mivel helyettesíthető. Csatlakozz Te is az egészségesebb életet élők köréhez! Sok szeretettel várlak!

 

JELENTKEZÉS

Jelentkezés

Időpont:

További információk

Dátum:

2023. 03. 22. (szerda), 2023. 04. 24 (hétfő)

Idő:

18:00 – 21:00

Létszám:

max. 14 fő

 A tanfolyamok minimum 6 fő részvételével indulnak. Ha a tanfolyam időpontja változik, a regisztráció bármelyik későbbi időpontban megrendezésre kerülő kurzusra érvényes.  

Ajándék-utalvány:

Lehetséges
Vásárlás

Ez a főzőkurzus mentes az alábbiaktól:

GasztroInfó

néhány fontos információ a kurzus előtt

Érkezz 10 perccel korábban a kezdés előtt, de ne feszülj, ha késel, megoldjuk! 

Kapsz egy kötényt főzés előtt, mely megvédi ruhádat, de arra kérlek öltözz kényelmesen. Ha magas sarkú cipőben jönnél, tegyél be egy váltó cipőt is!

Főzni fogsz, de ne aggódj, ha nem tudsz, mi azért leszünk a helyszínen, hogy segítsünk! Garantáljuk, hogy neked is sikerülni fog elkészíteni a finom fogásokat!

Mi bevásárolunk, felkészülünk a fogadásodra, neked nincs más dolgod, mint élvezni 

Alapvetően párban dolgozunk, de bátran jöhettek egyedül is, mert úgy álmodtunk meg mindent, hogy egyénileg is elvégezhető legyen.

Belépéskor, mutasd fel az e-mailben kapott regisztrációs kódodat és már indulhat is a főzés!

Kedvezményes kupont küldünk!

Bármelyik kurzusunkra azonnal felhasználható kupont küldünk Neked e-mailben, amennyiben feliratkozol a hírlevelünkre.