Ünnepi menü I. – Főzőtanfolyam

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

Ünnepi menü I.
Menü:
Halászlé
Kacsa párolt káposztával
Mézeskalács

Információk:

Oktató: Bacsa Gábor
Szint: kezdő
Időpont:
December 8. (szerda) 18:00-21:00
December 14. (kedd) 18:00-21:00

Séfvacsora Gin kóstolóval

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

Mi főzünk, Te nézed - Gin est Séf: Paulovits Richárd és Pikács Árpád Időtartam: 18:00 - 21:00 Időpontok: Február 10. (csütörtök) A menüsort a két séf alakítja, főzi és miközben végigkóstolhatsz többféle Gint a világ különböző tájairól, a rendkívüli ételek a szemed láttára készülnek el. Kíváncsi vagy, hogy dolgoznak a mesterszakácsok? Milyenek ők a valós […]

35000Ft

Steak kurzus – Paulovits Richárddal

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

Steak főzőtanfolyam Március 26. (szombat) | Április 14. (csütörtök) | Április 29. (péntek) | Május 7. (szombat) | Május 28. (szombat) | Június 10. (péntek) Időtartam: 18:00 – 21:00 Technikai szint: Kezdő Ár: 25.000 Ft Menü:  Tatárbeefsteak házi gluténmentes kenyérrel Steakek sütése grill zöldségekkel Mentás Sorbet mixerben Rövid leírás: A steak-ek sokunk gyengéi, nehéz ellenállni […]

25000Ft

Steak kurzus – Paulovits Richárddal

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

Steak főzőtanfolyam Március 26. (szombat) | Április 15. (péntek) | Április 29. (péntek) | Május 7. (szombat) | Május 28. (szombat) | Június 10. (péntek) Időtartam: 18:00 – 21:00 Technikai szint: Kezdő Ár: 25.000 Ft Menü:  Tatárbeefsteak házi gluténmentes kenyérrel Steakek sütése grill zöldségekkel Mentás Sorbet mixerben Rövid leírás: A steak-ek sokunk gyengéi, nehéz ellenállni […]

25000Ft

Steak kurzus – Paulovits Richárddal

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

Steak főzőtanfolyam Március 26. (szombat) | Április 15. (péntek) | Április 29. (péntek) | Május 7. (szombat) | Május 28. (szombat) | Június 10. (péntek) Időtartam: 18:00 – 21:00 Technikai szint: Kezdő Ár: 25.000 Ft Menü:  Tatárbeefsteak házi gluténmentes kenyérrel Steakek sütése grill zöldségekkel Mentás Sorbet mixerben Rövid leírás: A steak-ek sokunk gyengéi, nehéz ellenállni […]

25000Ft

Spanyol Főzőtanfolyam – Pikács Árpáddal

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

Az utazó Spanyolországot járva, belecsöppent egy olyan gasztronómiai élménybe, melyben az ország déli részéről egészen a keleti csücskén át az északihoz érkezve tátva maradt a szája és megtelt a receptkönyve. Ezt hazahozta és most szakácsunk személyében prezentálja. Fantasztikus ízek, finomabbnál finomabb fűszerek és még egy kis Sangria! Buenas tardes!

22000Ft

Spanyol Főzőtanfolyam – Pikács Árpáddal

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

Spanyol, ami tarol! - Pikács Árpáddal 2022. október 28. (péntek) | 2022. november 23. (szerda) Időtartam: 18:00-21:00 Technikai szint: Kezdő Menü: Zöldfűszeres, fehérboros kagyló, ahogy Sevillában készítik Tradícionális Katalán gazpacho, Iberico Chipsel Suvidált szűzérmék Pisto ágyon Catalan krém GasztroÉn módra  Rövid leírás: Az utazó Spanyolországot járva, belecsöppent egy olyan gasztronómiai élménybe, melyben az ország déli […]

22000Ft

Steak kurzus – Paulovits Richárddal – BETELT!

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

A steak-ek sokunk gyengéi, nehéz ellenállni egy jól elkészült steaknek. Igen ám, de mi az ami egy steak esetében a jót jelenti? Kinek milyen fajta ízlik és azt hogyan kell úgy elkészíteni, hogy ne legyen rágós vagy épp nyers? Ezekre és még sok más kérdésre kaphatunk választ ezen a kurzuson a Steak Chefünktől, aki többek közt bevezet minket a hőfokok és a helyes kés használat rejtelmeibe is. Várunk sok szeretettel! 

29000Ft

Steak kurzus – Paulovits Richárddal

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

A steak-ek sokunk gyengéi, nehéz ellenállni egy jól elkészült steaknek. Igen ám, de mi az ami egy steak esetében a jót jelenti? Kinek milyen fajta ízlik és azt hogyan kell úgy elkészíteni, hogy ne legyen rágós vagy épp nyers? Ezekre és még sok más kérdésre kaphatunk választ ezen a kurzuson a Steak Chefünktől, aki többek közt bevezet minket a hőfokok és a helyes kés használat rejtelmeibe is. Várunk sok szeretettel!4

29000Ft

Steak kurzus – Paulovits Richárddal

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

A steak-ek sokunk gyengéi, nehéz ellenállni egy jól elkészült steaknek. Igen ám, de mi az ami egy steak esetében a jót jelenti? Kinek milyen fajta ízlik és azt hogyan kell úgy elkészíteni, hogy ne legyen rágós vagy épp nyers? Ezekre és még sok más kérdésre kaphatunk választ ezen a kurzuson a Steak Chefünktől, aki többek közt bevezet minket a hőfokok és a helyes kés használat rejtelmeibe is. Várunk sok szeretettel!4

29000Ft