Főzőiskolánk
Oktatói:
Jerkovics Bogi
mentes gasztrospecialista, táplálkozási tanácsadó, vegán táplálkozási tanácsadó
Kattints a részletekért!
Ismerj meg
minket!
Vári Adrienn
tulajdonos
Születésem óta gluténallergiás vagyok, de a cölákia pontos diagnózisát csak 18 éves koromban kaptam meg.
Azóta szigorúan követem a diétát és kísérletezem alternatív receptekkel, finomabb, ízesebb megoldásokkal. Ugyan nálam nem ismert a glutén- és zeller allergián kívül más allergia, az egészségesebb táplálkozás érdekében kerülök sok egyéb intoleranciát okozó adalékanyagot is.
Egy régi és sokat újragondolt álom vált valóra a GasztroÉn megnyitásakor. Remélem Te, aki most ezt olvasod, sok-sok örömödet fogod lelni a konyhánkban itt és otthon egyaránt.
Ízek és Érzések- GasztroEst Nőknek
Ízek és Érzések- GasztroEst Nőknek
Régen a konyha volt a nők találkozóhelye. Ott kavargott az étel mellett a nevetés, a bizalom és a történetek sokasága. Miközben együtt főztek, nemcsak recepteket, hanem tapasztalatokat, érzéseket és bölcsességeket
Mézeskalács sütés – MEGTELT
Mézeskalács sütés – MEGTELT
Ebben a hideg, téli időben mindenkinek jól esik egy kis finomság. Készítsük el együtt gluténmentesen a fűszeres mézeskalácsokat! Formázzunk, dekoráljunk együtt a gyerekekkel. És, ha esetleg szeretett "Cukorborsód" megunta a sütést, a GasztroMini-ben b...
Ízek és Érzések- GasztroEst Nőknek – MEGTELT
Ízek és Érzések- GasztroEst Nőknek – MEGTELT
Régen a konyha volt a nők találkozóhelye. Ott kavargott az étel mellett a nevetés, a bizalom és a történetek sokasága. Miközben együtt főztek, nemcsak recepteket, hanem tapasztalatokat, érzéseket és bölcsességeket
Mézeskalács sütés
Mézeskalács sütés
Adventi mézeskalács készítés 2025. December 21. (Vasárnap) 14:00 – 17:00 Oktató: Vári Adrienn Technikai szint: Gyermek (3 éves kortól) Ár: 18.000 Ft (egy kísérőnek ingyenes) Rövid leírás: Ebben a hideg,
Sushi készítés gyerekeknek
Sushi készítés gyerekeknek
2026. Január 17. (Szombat) Fedezd fel a sushi készítés művészetét a GasztroÉn főzőiskola gyermekprogramján! Hívjuk a kis ínyenceket egy különleges kalandra, ahol a sushi készítése válik a főszereplővé! Programunk tartalma:
Tatár Szabolcs
tulajdonos
Tatár Szabolcs vagyok, szenvedélyes gasztro felfedező. Az üzleti világból érkezem, az ott töltött idő során, rengeteg tapasztalatra tettem szert, melyeket most a SzadriBoxok kialakításában hasznosítok.
Hiszek a minőségben és az autentikusságban, ezért célom, hogy a legjobbat nyújtsam ügyfeleinknek.
Utazási szeretetemnek köszönhetően, a világ különböző tájairól hoztam haza az inspirációkat és ezzel együtt a különleges ízeket is. Minden egyes termék mögött egy történet és egy élmény áll, amelyet szeretnék megosztani a gasztronómia iránt érdeklődőkkel.
Célom, hogy tulajdonostársként aktívan részt vegyek a hozzánk érkező vendégek élményének gazdagításában, legyen szó főzőkurzusokról vagy különleges gasztro boxaink készítéséről.
Hiszek abban, hogy a közös főzés és az ízek felfedezése nemcsak élvezetet, hanem közösségi élményt is nyújt.
Paulovits Richárd
Steakchef
Steak kurzus – Paulovits Richárddal
Steak kurzus – Paulovits Richárddal
A steak-ek sokunk gyengéi, nehéz ellenállni egy jól elkészült steaknek. Igen ám, de mi az ami egy steak esetében a jót jelenti? Kinek milyen fajta ízlik és azt hogyan kell úgy elkészíteni, hogy ne legyen rágós vagy épp nyers? Ezekre és még sok más ...
Steak kurzus – Paulovits Richárddal
Steak kurzus – Paulovits Richárddal
A steak-ek sokunk gyengéi, nehéz ellenállni egy jól elkészült steaknek. Igen ám, de mi az ami egy steak esetében a jót jelenti? Kinek milyen fajta ízlik és azt hogyan kell úgy elkészíteni, hogy ne legyen rágós vagy épp nyers? Ezekre és még sok más ...
Steak kurzus – Paulovits Richárddal
Steak kurzus – Paulovits Richárddal
A steak-ek sokunk gyengéi, nehéz ellenállni egy jól elkészült steaknek. Igen ám, de mi az ami egy steak esetében a jót jelenti? Kinek milyen fajta ízlik és azt hogyan kell úgy elkészíteni, hogy ne legyen rágós vagy épp nyers? Ezekre és még sok más ...
Pikács Árpád
Séfek Séfe
Olasz Street Food
Olasz Street Food
Olasz Street Food 2025. November 17. (Hétfő) Időtartam: 18:00-21:00 Ár: 26.000 Ft Menü: – Arancini mártogatóssal – Spenótos paradicsomos Focaccia – Édesburgonya pizza olasz sonkákkal – glutén- és laktózmentes
Olasz Street Food
Olasz Street Food
Olasz Street Food 2025. December 15. (Hétfő) Időtartam: 18:00-21:00 Ár: 26.000 Ft Menü: – Arancini mártogatóssal – Spenótos paradicsomos Focaccia – Édesburgonya pizza olasz sonkákkal – glutén- és laktózmentes
Olasz Street Food
Olasz Street Food
Olasz Street Food 2026. Január 12. (Hétfő) Időtartam: 18:00-21:00 Ár: 26.000 Ft Menü: – Arancini mártogatóssal – Spenótos paradicsomos Focaccia – Édesburgonya pizza olasz sonkákkal – glutén- és laktózmentes
Spanyol kurzus
Spanyol kurzus
Az utazó Spanyolországot járva, belecsöppent egy olyan gasztronómiai élménybe, melyben az ország déli részéről egészen a keleti csücskén át az északihoz érkezve tátva maradt a szája és megtelt a receptkönyve. Ezt hazahozta és most szakácsunk szem...
Indiai ízek és kultúra
Indiai ízek és kultúra
2026. Január 30. (Péntek) Indiai ízek és kultúra a GasztroÉn-ben Fedezd fel az indiai konyha gazdag ízvilágát és hagyományait Nálunk! Sikerült egy igazi ős indiai szakácsot haza hoznunk, a Séfek
Domján Richárd
Chef
Domján Richárd Chef vagyok!
Tanulmányaimat 17 évesen a Gundel Károly vendéglátóipari SzKI.-ban kezdtem meg és mellette a szakmai ismereteimet a Hotel Budapestben sajátitottam el Görög Rudolf Mesterszakács mellett.
A szakmai életem legnagyobb fordulópontjának a Bock Bistróba való belépésemet tekintem, ahol a szakácsként, aztán a Chef helyetteseként majd Chefként dolgoztam a közel 12 itt eltöltött évem alatt. Hihetelen innovativ konyhát vittünk a magyar hagyomány és kúltura ötvözetével.
Ezután Tetminál étterem Chefje voltam, majd a Mátka és az ezt körülölelö cég Executive Chef-je.
Következő főbb állomásom a Félix Kitchen & Bar, ahol szintén vezetőként dolgoztam. Itt volt lehetőségem olyan szakmai tekintélyekkel együtt dolgozni mint Mészáros Ádám / a volt Onyx étterem 2 michelin csillagos Chef-je/ és Jeremy Cayron Francia Chef. Az ő tudásuk szintén segítette a szakmai fejlődésemet.
A Caviar&Bull Fine Dining étterem, ahol Tivadar György Executive Cheffel sikerült együtt dolgoznom, helyetteseként. Itt a nemzetközi konyhák magyar ötvözetét Fine Dining “nyelvre“ forditottuk le.
Ebben az idöszakban ismerkedtem meg a GasztroÉn FőzőStúdióval és annak vezetőjével, Adriennel. A mentes konyha nem áll távol tőlem, hisz a Fine Dining világában mindent tudni illik allergén mentesen is létrehozni.
Sok szeretettel várlak benneteket ÚJ konyhai alapok 2 napos workshopomon, illetve a Caviar és Halas kurzusaim bármelyikén!
Mentes tészták
Mentes tészták
Mentes tészták 2025. November 19. (Szerda) Időtartam: 18:00-21:00 Oktató: Domján Richárd Ár: 25.000 Ft Menü (Házi tészta): Pappardelle carbonara Gyömbéres -húsos ravioli citromos kakukkfüves vajjal Lekváros derelye Leírás: Szívesen
Mentes tészták
Mentes tészták
Mentes tészták 2025. December 10. (Szerda) Időtartam: 18:00-21:00 Oktató: Domján Richárd Ár: 25.000 Ft Menü (Házi tészta): Pappardelle carbonara Gyömbéres -húsos ravioli citromos kakukkfüves vajjal Lekváros derelye Leírás: Szívesen
Amerikai kurzus
Amerikai kurzus
2025. December 12. (Péntek) Fedezd fel az amerikai konyha ízletes világát “Paul The Burger King”, azaz Paulovits Richárd vezetésével! Ez a különleges kurzus nemcsak a klasszikus ízeket hozza el számodra,
Mentes tészták
Mentes tészták
Mentes tészták 2026. Január 20. (Kedd) Időtartam: 18:00-21:00 Oktató: Domján Richárd Ár: 25.000 Ft Menü (Házi tészta): Pappardelle carbonara Gyömbéres -húsos ravioli citromos kakukkfüves vajjal Lekváros derelye Leírás: Szívesen
Amerikai kurzus
Amerikai kurzus
2026. Január 23. (Péntek) Fedezd fel az amerikai konyha ízletes világát “Paul The Burger King”, azaz Paulovits Richárd vezetésével! Ez a különleges kurzus nemcsak a klasszikus ízeket hozza el számodra,
Molnár Viktor
Chef
16 évesen ismerkedtem meg a főzéssel, amikor egy húsvét hétfőn elkészítettem az első kínai ételemet, és innentől kezdve egyre jobban beleástam magamat a gasztronómiába. Az ázsiai konyha után jött az mediterrán (olasz, spanyol, görög, török), majd a magyar és az arabkonyha. 2007-ben a növényi étrend mellett döntöttem és így elkezdtem átültetni a korábbi főzőtudományomat vegán verzióba, mely során nem mellékesen 20 kg súlyfeleslegtől is megszabadultam. Természetgyógyászként a gasztronómiát és a táplálkozást kombinálva elkezdtem 2009-ben főzőtanfolyamokat tartani, és 10 évig segítettem ezáltal közelebb kerülni az embereknek a vegán ételekhez. Táplálkozás tanácsadás volt az egyik fő területem, így az emberek nem csak egészségesebbek lettek, hanem még a diéta során az ízekre sem lehetett panaszuk. Küldetésemnek éreztem, hogy a növényi étrendet megismertessem az emberekkel és élményt kapjanak. 2009-ben részt vettem a Mesterszakács reality főzőműsorban, ahol szintén a vegán vonalat képviseltem. 2012-ben csatlakoztam a Napfényes Étterem csapatához, ahol tovább mélyítettem a növényi étrendhez kapcsolódó főzőtudományom. Az évek során elmerültem a nyers vegán ételekben és már több mint 5 éve gluténmentesen is főzök. 2023-
Thai kurzus (VEGAN)
Thai kurzus (VEGAN)
2026. Január 21. (Szerda) Időtartam: 18:00-21:00 Thai Ízutazás – Gluténmentes, Tejmentes, VEGÁN főzőkurzus Fedezd fel Thaiföld autentikus ízeit egy egészségtudatos, növényi alapú főzőkurzus keretében! Ezen az exkluzív, gluténmentes, tejmentes és
Thai kurzus (VEGAN)
Thai kurzus (VEGAN)
2026. Február 20. (Péntek) Időtartam: 18:00-21:00 Thai Ízutazás – Gluténmentes, Tejmentes, VEGÁN főzőkurzus Fedezd fel Thaiföld autentikus ízeit egy egészségtudatos, növényi alapú főzőkurzus keretében! Ezen az exkluzív, gluténmentes, tejmentes és
Thai kurzus (VEGAN)
Thai kurzus (VEGAN)
2025. Március 21. (Szombat) Időtartam: 18:00-21:00 Thai Ízutazás – Gluténmentes, Tejmentes, VEGÁN főzőkurzus Fedezd fel Thaiföld autentikus ízeit egy egészségtudatos, növényi alapú főzőkurzus keretében! Ezen az exkluzív, gluténmentes, tejmentes és
Róth Ákos
Chef
Szakácsként több mint 10 éve foglalkozom ételkészítéssel. Dolgoztam különböző stílusú éttermekben különböző konyhai pozíciókban, de amiben a legotthonosabban éreztem magam, azok a privát jellegű, kisebb társaságoknak való főzések voltak. Volt szerencsém 5 éven keresztül egy ilyen jellegű konyhát vezetnem, kvázi privát Séfként tevékenykedtem. Itt megtanultam önállóan gazdaságosan és hatékonyan végezni a munkám.
A figyelmem és a lelkesedésem annyira a munkára koncentrálódott, hogy elfelejtettem magamra, a táplálkozásomra és az egészségemre figyelni. Sajnos mindezek következtében teljes emésztőrendszeri gyulladás, inzulin rezisztencia, mellékvese kimerülés és elhízás lett az eredmény.
Ekkor döntöttem el, hogy változtatok és kezdetben Táplálkozási tanácsadóhoz fordultam. Majd amikor egy autoimmun betegséggel is diagnosztizáltak (Colitis Ulcerosa), akkor egy Természetgyógyász is segítette a regenerációmat. Kettejük útmutatásával és az életmódváltással pár hónap alatt normalizáltuk az állapotomat, aminek az eredménye teljes tünetmentesség és 18kg fogyás lett. Ennek már 2 éve és azóta is tartom ezt az állapotot.
Az ilyen vagy ehhez hasonló betegségek miatt tartom fontosnak, hogy figyeljünk magunkra és foglalkozzunk a tünetek okozójának megszüntetésével, de még jobb, ha megelőzően cselekszünk.
Jelenleg Privát szakácsként dolgozom, ahol a jóízű gyulladáscsökkentő ételek tanítása, megfőzése és az ezekhez szükséges rendszerezett, tudatos szemlélet átadása a küldetésem.
Ennek szellemében várlak szeretettel a főzőkurzusaimon!
Csirkekúra
Csirkekúra
2025. December 16. (Kedd) Időtartam: 18:00-21:00 Csirkekúra – Bélrendszer támogató főzés, pénztárcabarát módon Főzz tudatosan, egészségesen és gazdaságosan! A Csirkekúra kurzuson megtanítunk arra, hogyan készíthetsz el egy egész csirkéből 2–3
Csirkekúra
Csirkekúra
2026. Január 28. (Szerda) Időtartam: 18:00-21:00 Csirkekúra – Bélrendszer támogató főzés, pénztárcabarát módon Főzz tudatosan, egészségesen és gazdaságosan! A Csirkekúra kurzuson megtanítunk arra, hogyan készíthetsz el egy egész csirkéből 2–3
Csirkekúra
Csirkekúra
2026. Február 27. (Péntek) Időtartam: 18:00-21:00 Csirkekúra – Bélrendszer támogató főzés, pénztárcabarát módon Főzz tudatosan, egészségesen és gazdaságosan! A Csirkekúra kurzuson megtanítunk arra, hogyan készíthetsz el egy egész csirkéből 2...
MacPherson Éva
Természetgyógyász
Természetgyógyászként holisztikus és funkcionális szemléletben foglalkozom sportolók táplálkozásával, egészségfejlesztésével és ezen keresztül a teljesítményük növelésével. 7 éves korom óta futok, és több más sportágat is aktívan gyakorlok. A Holistic Running Lifestyle életmód programomban a funkcionális táplálkozás elvei szerinti ételeket készítek, melyek nem tartalmaznak glutént, tejterméket, kukoricát, szóját, tojásfehérjét, cukrot, cukoralkoholokat, mesterséges édesítőszereket, és természetesen adalékanyagokat sem. Arra törekszem, hogy az ételeim minél kevesebb manipulációval készüljenek. Az első konyhai tapasztalataimat még a Kereskedelmi, Vendéglátóipai és Idegenforgalmi Főiskola vendéglátó szakán szereztem meg, és a finom ételek iránti lelkesedésem azóta is töretlen. Csak most már egészséges változatban készítem őket!
Jerkovics Bogi
mentes gasztrospecialista, táplálkozási tanácsadó, vegán táplálkozási tanácsadó
Az oldala neve @mentesenegeszsegesen

Boldizsár Kármen
Coach, pszichológus, családterapeuta
Aztán egy hirtelen, de tudatos váltás következtében új irányt választottam: ma már coachként,viselkedéselemzőként, mesterszakos pszichológus hallgatóként és képzésben lévő pár- éscsaládterapeutaként támogatom azokat, akik változást, mélyebb önismeretet és valódi
kapcsolódást keresnek.
álltam anyukám mellett a konyhában, és tőle lestem el minden apró trükköt. Akkor még játék,
tanulás és kapcsolódás volt főleg, mára azonban a főzés a szenvedélyemmé, az egyik
legfontosabb kikapcsolódási formámmá vált. Mindig is hittem abban, hogy az étel több, mint
puszta táplálék, számomra egyfajta szeretet nyelv, kapcsolódási forma, illetve önkifejezés.
Ahogy a konyhában az alapanyagokból valami új születik, úgy születhetünk újjá mi magunk
is, amikor merünk önmagunkra figyelni. Az önismereti munkámban a főzést nemcsak
hobbiként, hanem egyfajta metaforaként is használom. Tréningjeimen a közös ételkészítés
szimbolizálja azt a belső folyamatot, amely során rétegeket hámozunk le magunkról, és
közelebb kerülünk a valódi önmagunkhoz.
Hivatásom, hogy segítsek a nőknek újra rátalálni a saját belső erejükre, és szabadon megélni,
kik is ők valójában, milyen értékek mentén szeretnének élni. A főzés számomra eszköz és
kapu ehhez, mert közben nemcsak finom falatok, hanem mély beszélgetések és valódi
kapcsolódások is születnek.














