Főzőiskolánk
Oktatói:
Jerkovics Bogi
mentes gasztrospecialista, táplálkozási tanácsadó, vegán táplálkozási tanácsadó
Kattints a részletekért!
Ismerj meg
minket!

Vári Adrienn
tulajdonos
Születésem óta gluténallergiás vagyok, de a cölákia pontos diagnózisát csak 18 éves koromban kaptam meg.
Azóta szigorúan követem a diétát és kísérletezem alternatív receptekkel, finomabb, ízesebb megoldásokkal. Ugyan nálam nem ismert a glutén- és zeller allergián kívül más allergia, az egészségesebb táplálkozás érdekében kerülök sok egyéb intoleranciát okozó adalékanyagot is.
Egy régi és sokat újragondolt álom vált valóra a GasztroÉn megnyitásakor. Remélem Te, aki most ezt olvasod, sok-sok örömödet fogod lelni a konyhánkban itt és otthon egyaránt.
GM élet szabadon
GM élet szabadon
GM élet szabadon 2025. Május 08. (Csütörtök) Időtartam: 18:00-21:00 Oktató: Vári Adrienn Ár: 25.000 Ft Menü: Hagymakrémleves Szezámmagos-csipsz bundás rántott csirke falatok, édesburgonyás- fokhagymás spenóttal Palacsinta Leírás: 18 évesen
Sushi készítés gyerekeknek
Sushi készítés gyerekeknek
2025. Május 11. (Vasárnap) Fedezd fel a sushi készítés művészetét a GasztroÉn főzőiskola gyermekprogramján! Hívjuk a kis ínyenceket egy különleges kalandra, ahol a sushi készítése válik a főszereplővé! Programunk tartalma:
GM élet szabadon
GM élet szabadon
GM élet szabadon 2025. Június 05. (Csütörtök) Időtartam: 18:00-21:00 Oktató: Vári Adrienn Ár: 25.000 Ft Menü: Hagymakrémleves Szezámmagos-csipsz bundás rántott csirke falatok, édesburgonyás- fokhagymás spenóttal Palacsinta Leírás: 18 évesen
Sushi készítés gyerekeknek
Sushi készítés gyerekeknek
2025. Június 08. (Vasárnap) Fedezd fel a sushi készítés művészetét a GasztroÉn főzőiskola gyermekprogramján! Hívjuk a kis ínyenceket egy különleges kalandra, ahol a sushi készítése válik a főszereplővé! Programunk tartalma:

Tatár Szabolcs
tulajdonos
Tatár Szabolcs vagyok, szenvedélyes gasztro felfedező. Az üzleti világból érkezem, az ott töltött idő során, rengeteg tapasztalatra tettem szert, melyeket most a SzadriBoxok kialakításában hasznosítok.
Hiszek a minőségben és az autentikusságban, ezért célom, hogy a legjobbat nyújtsam ügyfeleinknek.
Utazási szeretetemnek köszönhetően, a világ különböző tájairól hoztam haza az inspirációkat és ezzel együtt a különleges ízeket is. Minden egyes termék mögött egy történet és egy élmény áll, amelyet szeretnék megosztani a gasztronómia iránt érdeklődőkkel.
Célom, hogy tulajdonostársként aktívan részt vegyek a hozzánk érkező vendégek élményének gazdagításában, legyen szó főzőkurzusokról vagy különleges gasztro boxaink készítéséről.
Hiszek abban, hogy a közös főzés és az ízek felfedezése nemcsak élvezetet, hanem közösségi élményt is nyújt.

Paulovits Richárd
Steakchef
Steak kurzus – Paulovits Richárddal
Steak kurzus – Paulovits Richárddal
A steak-ek sokunk gyengéi, nehéz ellenállni egy jól elkészült steaknek. Igen ám, de mi az ami egy steak esetében a jót jelenti? Kinek milyen fajta ízlik és azt hogyan kell úgy elkészíteni, hogy ne legyen rágós vagy épp nyers? Ezekre és még sok más ...
Amerikai kurzus
Amerikai kurzus
2025. Június 11. (Szerda) Fedezd fel az amerikai konyha ízletes világát “Paul The Burger King”, azaz Paulovits Richárd vezetésével! Ez a különleges kurzus nemcsak a klasszikus ízeket hozza el számodra,

Pikács Árpád
Séfek Séfe
Olasz Street Food
Olasz Street Food
Olasz Street Food 2025. Május 14. (Szerda) Időtartam: 18:00-21:00 Ár: 26.000 Ft Menü: – Arancini mártogatóssal – Spenótos paradicsomos Focaccia – Édesburgonya pizza olasz sonkákkal – glutén- és laktózmentes
Spanyol kurzus
Spanyol kurzus
Spanyol, ami tarol! – Pikács Árpáddal 2025. Május 20. (Kedd) Időtartam: 18:00-21:00 Technikai szint: Kezdő Ár: 26.000 Ft Menü: Zöldfűszeres, fehérboros kagyló, ahogy Sevillában készítik Tradícionális Katalán gazpacho, Iberico Chipsel
Indiai ízek és kultúra
Indiai ízek és kultúra
2025. Június 10. (Kedd) Indiai ízek és kultúra a GasztroÉn-ben Fedezd fel az indiai konyha gazdag ízvilágát és hagyományait Nálunk! Sikerült egy igazi ős indiai szakácsot haza hoznunk, a Séfek
Olasz Street Food
Olasz Street Food
Olasz Street Food 2025. Június 23. (Hétfő) Időtartam: 18:00-21:00 Ár: 26.000 Ft Menü: – Arancini mártogatóssal – Spenótos paradicsomos Focaccia – Édesburgonya pizza olasz sonkákkal – glutén- és laktózmentes

Domján Richárd
Chef
Domján Richárd Chef vagyok!
Tanulmányaimat 17 évesen a Gundel Károly vendéglátóipari SzKI.-ban kezdtem meg és mellette a szakmai ismereteimet a Hotel Budapestben sajátitottam el Görög Rudolf Mesterszakács mellett.
A szakmai életem legnagyobb fordulópontjának a Bock Bistróba való belépésemet tekintem, ahol a szakácsként, aztán a Chef helyetteseként majd Chefként dolgoztam a közel 12 itt eltöltött évem alatt. Hihetelen innovativ konyhát vittünk a magyar hagyomány és kúltura ötvözetével.
Ezután Tetminál étterem Chefje voltam, majd a Mátka és az ezt körülölelö cég Executive Chef-je.
Következő főbb állomásom a Félix Kitchen & Bar, ahol szintén vezetőként dolgoztam. Itt volt lehetőségem olyan szakmai tekintélyekkel együtt dolgozni mint Mészáros Ádám / a volt Onyx étterem 2 michelin csillagos Chef-je/ és Jeremy Cayron Francia Chef. Az ő tudásuk szintén segítette a szakmai fejlődésemet.
A Caviar&Bull Fine Dining étterem, ahol Tivadar György Executive Cheffel sikerült együtt dolgoznom, helyetteseként. Itt a nemzetközi konyhák magyar ötvözetét Fine Dining “nyelvre“ forditottuk le.
Ebben az idöszakban ismerkedtem meg a GasztroÉn FőzőStúdióval és annak vezetőjével, Adriennel. A mentes konyha nem áll távol tőlem, hisz a Fine Dining világában mindent tudni illik allergén mentesen is létrehozni.
Sok szeretettel várlak benneteket ÚJ konyhai alapok 2 napos workshopomon, illetve a Caviar és Halas kurzusaim bármelyikén!
Amerikai kurzus
Amerikai kurzus
2025. Május 10. (Szombat) Fedezd fel az amerikai konyha ízletes világát “Paul The Burger King”, azaz Paulovits Richárd vezetésével! Ez a különleges kurzus nemcsak a klasszikus ízeket hozza el számodra,
Mentes tészták
Mentes tészták
Mentes tészták 2025. Május 13. (Kedd) Időtartam: 18:00-21:00 Oktató: Domján Richárd Ár: 25.000 Ft Menü (Házi tészta): Pappardelle carbonara Gyömbéres -húsos ravioli citromos kakukkfüves vajjal Lekváros derelye Leírás: Szívesen
Halak
Halak
Halak 2025. Május 23. (Péntek) Ár: 25.000 Ft Időtartam: 18:00-21:00 Oktató: Domján Richárd Menü: Toszkán halleves Citrusos lazactatár Pisztrángfilé spárgasalátával Fehércsoki mousse bazsalikomos eperraguval Leírás: A vízi világ szerelmeseinek készí...
Halak
Halak
Halak 2025. Június 14. (Szombat) Ár: 25.000 Ft Időtartam: 18:00-21:00 Oktató: Domján Richárd Menü: Toszkán halleves Citrusos lazactatár Pisztrángfilé spárgasalátával Fehércsoki mousse bazsalikomos eperraguval Leírás: A vízi világ szerelmeseinek kész...
Mentes tészták
Mentes tészták
Mentes tészták 2025. Június 17. (Kedd) Időtartam: 18:00-21:00 Oktató: Domján Richárd Ár: 25.000 Ft Menü (Házi tészta): Pappardelle carbonara Gyömbéres -húsos ravioli citromos kakukkfüves vajjal Lekváros derelye Leírás: Szívesen

MacPherson Éva
Természetgyógyász
Természetgyógyászként holisztikus és funkcionális szemléletben foglalkozom sportolók táplálkozásával, egészségfejlesztésével és ezen keresztül a teljesítményük növelésével. 7 éves korom óta futok, és több más sportágat is aktívan gyakorlok. A Holistic Running Lifestyle életmód programomban a funkcionális táplálkozás elvei szerinti ételeket készítek, melyek nem tartalmaznak glutént, tejterméket, kukoricát, szóját, tojásfehérjét, cukrot, cukoralkoholokat, mesterséges édesítőszereket, és természetesen adalékanyagokat sem. Arra törekszem, hogy az ételeim minél kevesebb manipulációval készüljenek. Az első konyhai tapasztalataimat még a Kereskedelmi, Vendéglátóipai és Idegenforgalmi Főiskola vendéglátó szakán szereztem meg, és a finom ételek iránti lelkesedésem azóta is töretlen. Csak most már egészséges változatban készítem őket!

Jerkovics Bogi
mentes gasztrospecialista, táplálkozási tanácsadó, vegán táplálkozási tanácsadó
Az oldala neve @mentesenegeszsegesen


Molnár Viktor
Chef
16 évesen ismerkedtem meg a főzéssel, amikor egy húsvét hétfőn elkészítettem az első kínai ételemet, és innentől kezdve egyre jobban beleástam magamat a gasztronómiába. Az ázsiai konyha után jött az mediterrán (olasz, spanyol, görög, török), majd a magyar és az arabkonyha. 2007-ben a növényi étrend mellett döntöttem és így elkezdtem átültetni a korábbi főzőtudományomat vegán verzióba, mely során nem mellékesen 20 kg súlyfeleslegtől is megszabadultam. Természetgyógyászként a gasztronómiát és a táplálkozást kombinálva elkezdtem 2009-ben főzőtanfolyamokat tartani, és 10 évig segítettem ezáltal közelebb kerülni az embereknek a vegán ételekhez. Táplálkozás tanácsadás volt az egyik fő területem, így az emberek nem csak egészségesebbek lettek, hanem még a diéta során az ízekre sem lehetett panaszuk. Küldetésemnek éreztem, hogy a növényi étrendet megismertessem az emberekkel és élményt kapjanak. 2009-ben részt vettem a Mesterszakács reality főzőműsorban, ahol szintén a vegán vonalat képviseltem. 2012-ben csatlakoztam a Napfényes Étterem csapatához, ahol tovább mélyítettem a növényi étrendhez kapcsolódó főzőtudományom. Az évek során elmerültem a nyers vegán ételekben és már több mint 5 éve gluténmentesen is főzök. 2023-