Főzőiskolánk
Oktatói
Jerkovics Bogi
mentes gasztrospecialista, táplálkozási tanácsadó, vegán táplálkozási tanácsadó
Kattints a részletekért!
Ismerj meg
minket!
Vári Adrienn
tulajdonos
Születésem óta gluténallergiás vagyok, de a cölákia pontos diagnózisát csak 18 éves koromban kaptam meg.
Azóta szigorúan követem a diétát és kísérletezem alternatív receptekkel, finomabb, ízesebb megoldásokkal. Ugyan nálam nem ismert a glutén- és zeller allergián kívül más allergia, az egészségesebb táplálkozás érdekében kerülök sok egyéb intoleranciát okozó adalékanyagot is.
Egy régi és sokat újragondolt álom vált valóra a GasztroÉn megnyitásakor. Remélem Te, aki most ezt olvasod, sok-sok örömödet fogod lelni a konyhánkban itt és otthon egyaránt.
GM élet szabadon
GM élet szabadon
GM élet szabadon 2024. Október 17. (Csütörtök) Időtartam: 18:00-21:00 Oktató: Vári Adrienn Ár: 25.000 Ft Menü: Hagymakrémleves Szezámmagos-csipsz bundás rántott csirke falatok, édesburgonyás- fokhagymás spenóttal Palacsinta Leírás: 18 évesen
GM élet szabadon
GM élet szabadon
GM élet szabadon 2024. November 25. (Hétfő) Időtartam: 18:00-21:00 Oktató: Vári Adrienn Ár: 25.000 Ft Menü: Hagymakrémleves Szezámmagos-csipsz bundás rántott csirke falatok, édesburgonyás- fokhagymás spenóttal Palacsinta Leírás: 18 évesen
Bacsa Gábor
Chef, Input Kitchen & Bar
Immáron mintegy 20 éve végzem őszinte szeretettel a munkámat. Dolgoztam Olaszországban, Japánban, itthon pedig irányítottam az Almárium Bisztrót, a LaciPecsenyét, Apacuka éttermet és jelenleg az Input Kitchent vezetem. Roppant fontosnak tartom és próbálok is nagy hangsúlyt fektetni a jövő generációjának képzésére, így nagyon örültem a lehetőségnek, hogy a GasztroÉn FőzőStúdióban is oktathatok. Egy igazán izgalmas és egyedi kurzus oktatója lehetek, ami a mentes ételek tekintetében számomra szerencsére nem volt nehézség. Mindennapi munkám során is próbálom kerülni a búzalisztet és az ízfokozókat egyaránt és törekszem az egészséges ételek elkészítésére. Munkámat a szezonalitás, elegancia és a letisztult ízek, színek, stílusok jellemzik. Az étel design kurzus oktatójaként, szeretném átadni a hozzánk látogatóknak az alap koncepciókat, amikkel hazatérésük után is csodálatos kompozíciókat készíthetnek a tányérokra.
Mentes tészták
Mentes tészták
Mentes tészták 2024. November 12. (Kedd) Időtartam: 18:00-21:00 Oktató: Bacsa Gábor Ár: 22.000 Ft Menü (Házi tészta): Pappardelle carbonara Gyömbéres -húsos ravioli citromos kakukkfüves vajjal Lekváros derelye Leírás: Szívesen
Paulovits Richárd
Steakchef
Steak kurzus – Paulovits Richárddal
Steak kurzus – Paulovits Richárddal
A steak-ek sokunk gyengéi, nehéz ellenállni egy jól elkészült steaknek. Igen ám, de mi az ami egy steak esetében a jót jelenti? Kinek milyen fajta ízlik és azt hogyan kell úgy elkészíteni, hogy ne legyen rágós vagy épp nyers? Ezekre és még sok más ...
Steak kurzus – Paulovits Richárddal
Steak kurzus – Paulovits Richárddal
A steak-ek sokunk gyengéi, nehéz ellenállni egy jól elkészült steaknek. Igen ám, de mi az ami egy steak esetében a jót jelenti? Kinek milyen fajta ízlik és azt hogyan kell úgy elkészíteni, hogy ne legyen rágós vagy épp nyers? Ezekre és még sok más ...
Steak kurzus – Paulovits Richárddal
Steak kurzus – Paulovits Richárddal
A steak-ek sokunk gyengéi, nehéz ellenállni egy jól elkészült steaknek. Igen ám, de mi az ami egy steak esetében a jót jelenti? Kinek milyen fajta ízlik és azt hogyan kell úgy elkészíteni, hogy ne legyen rágós vagy épp nyers? Ezekre és még sok más ...
Dömök Zsolt
Kreatív Chef
Kondákor Zsófi
GasztroAnyu
A színházi munkák és a gyermekeim mellett sok minden érdekel, sok hobbim van, de van kettő ami a legkiemelkedőbb: az egyik a főzés, a másik a sport. Bar két különböző dologról van szó, azért szorosan összekapcsolódnak.
Egész életemben imádtam mozogni, az utóbbi időben triatlon versenyekre készülök és bár nem látszik rajtam (többek között a sportnak köszönhetően), nagy ínyenc vagyok, imádok enni. 2019-ben megnyertem a MasterChef VIP főzővetélkedőt, ahol sokféle technikát, látásmódot tanultam. A kíváncsiságom határtalan a témában 🙂
Nem vagyok megszállott vegán, vagy vegetáriánus, de vannak időszakaim, amikor tesztelem ezt a fajta táplálkozást és így már megtapasztaltam, hogy a növényi étrend nagyban növeli a sportteljesítményt, csökkenti a fáradtságot, lerövidíti a regenerálódást.
A gluténmentes konyha nekem is új terep, de örülök neki, hogy ezzel is bővíthetem a gasztrotudásomat. Szeretném nektek átadni a főzés és étkezés szeretetét, élményét, és arra buzdítok mindenkit, hogy jöjjön és kísérletezzünk együtt, tanuljunk egymástól és finomakat együnk!
MacPherson Éva
Természetgyógyász
Természetgyógyászként holisztikus és funkcionális szemléletben foglalkozom sportolók táplálkozásával, egészségfejlesztésével és ezen keresztül a teljesítményük növelésével. 7 éves korom óta futok, és több más sportágat is aktívan gyakorlok. A Holistic Running Lifestyle életmód programomban a funkcionális táplálkozás elvei szerinti ételeket készítek, melyek nem tartalmaznak glutént, tejterméket, kukoricát, szóját, tojásfehérjét, cukrot, cukoralkoholokat, mesterséges édesítőszereket, és természetesen adalékanyagokat sem. Arra törekszem, hogy az ételeim minél kevesebb manipulációval készüljenek. Az első konyhai tapasztalataimat még a Kereskedelmi, Vendéglátóipai és Idegenforgalmi Főiskola vendéglátó szakán szereztem meg, és a finom ételek iránti lelkesedésem azóta is töretlen. Csak most már egészséges változatban készítem őket!
Katona András
Kreatív séf
Alig 19 évesen Anglia felé vettem az irányt. Magammal vittem az álmaimat, a céljaimat, némi bizonytalanságot, de tudtam, hogy semmit nem adnak könnyen és a kemény munkát is meg kell tanulnia annak, aki a szakácsmesterséget választja hivatásának. Dolgoztam luxusban bővelkedő vidéki szállodában, neves szállodákban és több londoni Michelin-csillagos étteremben is. Avisford Park, Hilton, Savoy, Corinthia, Galvin, 12 Hay Hill, Restaurant Gordon Ramsay, Fat Duck mind-mind nagy nevek az igényes vendégek és a szakácsok világában, de számomra nem értek volna semmit, ha nem kaptam volna minden egyes helyen tudást, elkötelezettséget, lelkesedést és nem tanítottak volna meg az igazi kitartásra. Miután hazaköltöztem a családommal, Dunakeszin sushi bárt nyitottam, ami a környéken nagyon nagy népszerűségnek örvend. Mindeközben kreatív séfként is aktívan tevékenykedem. Nekem a tanulás és a folyamatos fejlődés, önfejlesztés a lételemem. Itt a GasztroÉn főzőstúdióban a tudásom mellett, szeretnék „megfertőzni” mindenkit a főzés szeretetével és kinyitni a szakácsok végtelen számú lehetőségének szelencéjét. Hiszen a tudást nem megtartani, hanem átadni kell!
Jerkovics Bogi
mentes gasztrospecialista, táplálkozási tanácsadó, vegán táplálkozási tanácsadó
Az oldala neve @mentesenegeszsegesen
Pikács Árpád
Séfek Séfe
Spanyol kurzus
Spanyol kurzus
Az utazó Spanyolországot járva, belecsöppent egy olyan gasztronómiai élménybe, melyben az ország déli részéről egészen a keleti csücskén át az északihoz érkezve tátva maradt a szája és megtelt a receptkönyve. Ezt hazahozta és most szakácsunk szem...
Domján Richárd
Chef
Domján Richárd Chef vagyok!
Tanulmányaimat 17 évesen a Gundel Károly vendéglátóipari SzKI.-ban kezdtem meg és mellette a szakmai ismereteimet a Hotel Budapestben sajátitottam el Görög Rudolf Mesterszakács mellett.
A szakmai életem legnagyobb fordulópontjának a Bock Bistróba való belépésemet tekintem, ahol a szakácsként, aztán a Chef helyetteseként majd Chefként dolgoztam a közel 12 itt eltöltött évem alatt. Hihetelen innovativ konyhát vittünk a magyar hagyomány és kúltura ötvözetével.
Ezután Tetminál étterem Chefje voltam, majd a Mátka és az ezt körülölelö cég Executive Chef-je.
Következő főbb állomásom a Félix Kitchen & Bar, ahol szintén vezetőként dolgoztam. Itt volt lehetőségem olyan szakmai tekintélyekkel együtt dolgozni mint Mészáros Ádám / a volt Onyx étterem 2 michelin csillagos Chef-je/ és Jeremy Cayron Francia Chef. Az ő tudásuk szintén segítette a szakmai fejlődésemet.
A Caviar&Bull Fine Dining étterem, ahol Tivadar György Executive Cheffel sikerült együtt dolgoznom, helyetteseként. Itt a nemzetközi konyhák magyar ötvözetét Fine Dining “nyelvre“ forditottuk le.
Ebben az idöszakban ismerkedtem meg a GasztroÉn FőzőStúdióval és annak vezetőjével, Adriennel. A mentes konyha nem áll távol tőlem, hisz a Fine Dining világában mindent tudni illik allergén mentesen is létrehozni.
Sok szeretettel várlak benneteket ÚJ konyhai alapok 2 napos workshopomon, illetve a Caviar és Halas kurzusaim bármelyikén!
Halak
Halak
Halak 2024. Október 18. (Péntek) Ár: 25.000 Ft Időtartam: 18:00-21:00 Oktató: Domján Richárd Menü: Toszkán halleves Citrusos lazactatár Pisztrángfilé spárgasalátával Fehércsoki mousse bazsalikomos eperraguval Leírás: A vízi világ szerelmeseinek kész...
VEGA LIFE
VEGA LIFE
Vega Life 2024. Október 29. (Kedd) Időtartam: 18:00-21:00 Oktató: Domján Richárd Ár: 25.000 Ft helyett 22.000 Ft Menü: Romesco zöldség crudités Mentás zöldborsó krémleves cukorborsó roppanóssal Csicseriborsó curry Jázmin
Halak
Halak
Halak 2023. November 15. (Péntek) Ár: 25.000 Ft Időtartam: 18:00-21:00 Oktató: Domján Richárd Menü: Toszkán halleves Citrusos lazactatár Pisztrángfilé spárgasalátával Fehércsoki mousse bazsalikomos eperraguval Leírás: A vízi világ szerelmeseinek kész...
VEGA LIFE
VEGA LIFE
Vega Life 2024. November 21. (Csütörtök) Időtartam: 18:00-21:00 Oktató: Domján Richárd Ár: 25.000 Ft helyett 22.000 Ft Menü: Romesco zöldség crudités Mentás zöldborsó krémleves cukorborsó roppanóssal Csicseriborsó curry Jázmin
Domonkos-Dikker Vanda
pszichológus, business coach, tréner
Már az egyetemen is tudtam, hogy pszichológusként számomra nem a mentális betegségek gyógyítása lesz a szakmai kiteljesedés kulcsa. Mindig is jobban érdekeltek a „hétköznapibb” elakadások, amik mindannyiunk életében megjelennek a különböző élethelyzetek változásával.
Épp ezért munka- és szervezetpszichológiai szakirányt végeztem, hiszen itt a pozitív pszichológiai szemlélet került előtérben, vagyis az a cél lebegett a szemünk előtt, hogy egészséges emberek mindennapjait még jobbá tehessük, támogathassuk őket a teljes élet felé vezető úton.
Vezetőfejlesztő szakemberként rengeteg olyan mindenki életében fellelhető témákkal dolgozok évek óta, mint a stresszel szembeni megküzdőképességünk erősítése, felelősségvállalás a döntéseinkért, konfliktusaink asszertív kezelése vagy akár a túlzott teljesítmény nyomás leküzdése. Érdekes volt megtapasztalnom, hogy bár többnyire munkahelyi témákkal fordultak hozzám eleinte az ügyfeleim, a gyökérok sokszor magánéleti elakadásra volt visszavezethető, mint például egy párkapcsolati krízis vagy egy életközepi válság.
A különböző cégeknél külső tanácsadóként szerzett tapasztalatommal felvértezve nyitottam a magánszféra irányába is, hiszen azt láttam, hogy magánemberként is hatalmas az igény az önfejlesztésre.
Igyekszem folyamatosan bővíteni az eszköztáramat olyan lehetőségekkel, amik kilépnek a szokásos pszichológus-kliens ülések keretei közül, és testközelibbé tenni az önismeretet, önfejlesztést a hozzám fordulók számára. Ilyenek például az általam szervezett önismereti túrák, a többnapos önismereti elvonulások vagy éppen a GasztroÉn önismereti főzőestje, mely programokba mind-mind becsempészem a művészetterápia egyes eszközeit.
Takács Orsi
török márványfestő (ebru) művész / üzleti elemző, startup mentor
Isztambuli tanulmányaim alatt találkoztam először az ebru művészettel 2014-ben, ami szerelem lett első látásra. Ertugrul Incel török ebru művésztől tanultam először Budapesten, majd pár évvel később pedig az isztambuli műhelyében is volt lehetőségem a márványfestési technikám fejlesztésére, törökországi történelmének felfedezésére. Művészként missziónak tekintem a márvány festészet életben tartását és népszerűsítését felnőttek és gyerekek körében is. Az üzletasszony és művésznő szerepeket próbálom összehangolni az elmúlt egy évben, az üzleti életben az innovációt támogatva, a művészetben pedig a tradicionális vonalat követve