Főzőiskolánk

Oktatói:

GasztroÉn Főzőstúdió Budapest főzőkurzus főzőtanfolyam

Vári Adrienn

tulajdonos

Kattints a részletekért!

Kondár Zsófi Gasztroanyu Budapest GasztroÉn Főzőstúdió

Pikács Árpád

Séfek séfe

Kattints a részletekért!

Katona András Sushi tanfolyam Budapest

Domján Richárd

Chef

Kattints a részletekért!

GasztroÉn Főzőstúdió Budapest főzőkurzus főzőtanfolyam

Paulovits Richárd

Steakchef

Kattints a részletekért!

Katona András Sushi tanfolyam Budapest

Molnár Viktor

Chef

Kattints a részletekért!

MacPherson Éva GasztroÉn Budapest Főzőstúdió

MacPherson Éva

Természetgyógyász

Kattints a részletekért!

Katona András Sushi tanfolyam Budapest

Jerkovics Bogi

mentes gasztrospecialista, táplálkozási tanácsadó, vegán táplálkozási tanácsadó

Kattints a részletekért!

Ismerj meg

minket!

GasztroÉn Főzőstúdió Budapest főzőkurzus főzőtanfolyam

Vári Adrienn

tulajdonos

Születésem óta gluténallergiás vagyok, de a cölákia pontos diagnózisát csak 18 éves koromban kaptam meg.

Azóta szigorúan követem a diétát és kísérletezem alternatív receptekkel, finomabb, ízesebb megoldásokkal. Ugyan nálam nem ismert a glutén- és zeller allergián kívül más allergia, az egészségesebb táplálkozás érdekében kerülök sok egyéb intoleranciát okozó adalékanyagot is.

Egy régi és sokat újragondolt álom vált valóra a GasztroÉn megnyitásakor. Remélem Te, aki most ezt olvasod, sok-sok örömödet fogod lelni a konyhánkban itt és otthon egyaránt.

GasztroÉn Főzőstúdió Budapest főzőkurzus főzőtanfolyam

Tatár Szabolcs

tulajdonos

Tatár Szabolcs vagyok, szenvedélyes gasztro felfedező. Az üzleti világból érkezem, az ott töltött idő során, rengeteg tapasztalatra tettem szert, melyeket most a SzadriBoxok kialakításában hasznosítok.

Hiszek a minőségben és az autentikusságban, ezért célom, hogy a legjobbat nyújtsam ügyfeleinknek.

Utazási szeretetemnek köszönhetően, a világ különböző tájairól hoztam haza az inspirációkat és ezzel együtt a különleges ízeket is. Minden egyes termék mögött egy történet és egy élmény áll, amelyet szeretnék megosztani a gasztronómia iránt érdeklődőkkel.

Célom, hogy tulajdonostársként aktívan részt vegyek a hozzánk érkező vendégek élményének gazdagításában, legyen szó főzőkurzusokról vagy különleges gasztro boxaink készítéséről.
Hiszek abban, hogy a közös főzés és az ízek felfedezése nemcsak élvezetet, hanem közösségi élményt is nyújt.

Paulovits Richárd

Steakchef

15 éve dolgozom szakácsként. Tanuló éveimet volt szerencsém egy üzemi konyhán eltölteni. És, hogy miért gondolom ezt szerencsének? A válasz nagyon egyszerű: így gyorsan rájöhettem, hogy mekkora különbség is van konyha és egy konyha között.
Ezen tanulságos és hasznos tapasztalatokkal teli éveim után, sikerült felvételt nyernem egy neves étterembe, ahol minőségi alapanyagok alapozták meg a mindennapi precíz és kifinomult munkavégzést. Őszintén szólva nagy váltásnak éreztem, mintha bele dobtak volna “kutya úszva” a mély vízbe. De sikerült az akadályokat meg ugrani és igazán szép emlékként gondolok vissza azokra az évekre! Ha már szép emlékek, akkor különösen nagy büszkeséggel tölt el, hogy 3 évig készíthettem a Tv paprika magazin megbízásából a finomabbnál finomabb étel különlegességeket az újság oldalaira.
Perfekcionista vagyok, amit még magam sem tudom, hogy az előnyömre vagy a hátrányomra oszlopba soroljak. Egy dolog biztos, ha valami nem tökéletes, akkor az nem mehet ki a kezeim közül!  
Rajongok a húsokért, legyen szó steak-ről vagy BBQ-ról én biztos, hogy ott leszek! Nagy szeretettel készítem a tésztákat is, külön kihívás számomra a mentes elkészítési forma. 
Remélem hamarosan találkozhatunk kurzusaim egyikén!
Pikács Árpád Séfek Séfe Gasztroén Oktató

Pikács Árpád

Séfek Séfe

16 évesen ismerkedtem meg a szakács szakma rejtelmeivel, akkor kezdtem el az iskolát. Környezetem és tanáraim egyaránt tettek utalásokat már az akkoriban is feltűnően kimagasló képességeimre, azonban a kitartásom és a szorgalmam csak a későbbi években ért be…
Tanuló éveimet volt szerencsém az Európa Hajón eltölteni, mindezt egy peofesszionális osztrák főszakáccsal az élen. Ennyi év távlatából vissza tekintve, talán az ő tudása volt az, ami a kezdetekkor inspirált.
Sok sok évnyi út keresést követően, sikerült elhelyezkednem egy ausztriai fogadóban, ahol meg tetszett a nemzetközi légkör ezért elhatároztam, hogy próbára teszem tudásom magasabb szinteken is.
Így történt, hogy Angliába utaztam 0 angoltudással és pár ezer forinttal a zsebemben. De addigra már a kitartásom és a szakma iránti alázatom szikla szilárdan “állt” így megszereztem a Hilton Hotel Reading Chef de partie pozícióját.
Ez a hely nemzetközi séfek garmadát sorakoztatta fel, így igazán nagy elismerés volt ott tanulni. Talán sosem láttam ennyiféle nációt.
Majd végre eljött az én időm és bár nem a Hiltonban, de megszereztem a hőn áhított Főszakács pozíciót! Mindeközben csodálatosan támogató menyasszonyom megajándékozott egy kisfiúval így egyre inkább azt éreztük hiányzik a család, térjünk vissza Magyarországra. Így történt, hogy jelenleg a GasztroÉn főzőstúdióba is el tudtam hozni egy szelet Angliát és mostanra elmondhatom, hogy nem csak a munkámban, de a magánéletemben is megtaláltam a balance-ot. És, hogy mi a titok? Nagyon egyszerű!
Mertem álmodni és soha nem adtam fel!
Pikács Árpád Séfek Séfe Gasztroén Oktató

Domján Richárd

Chef

Domján Richárd Chef vagyok!

Tanulmányaimat 17 évesen a Gundel Károly vendéglátóipari SzKI.-ban kezdtem meg és mellette a szakmai ismereteimet a Hotel Budapestben sajátitottam el Görög Rudolf Mesterszakács mellett.

A szakmai életem legnagyobb fordulópontjának a Bock Bistróba való belépésemet tekintem, ahol a szakácsként, aztán a Chef helyetteseként majd Chefként dolgoztam a közel 12 itt eltöltött évem alatt. Hihetelen innovativ konyhát vittünk a magyar hagyomány és kúltura ötvözetével.

Ezután Tetminál étterem Chefje voltam, majd a Mátka és az ezt körülölelö cég Executive Chef-je.

Következő főbb állomásom a Félix Kitchen & Bar, ahol szintén vezetőként dolgoztam. Itt volt lehetőségem olyan szakmai tekintélyekkel együtt dolgozni mint Mészáros Ádám / a volt Onyx étterem 2 michelin csillagos Chef-je/ és Jeremy Cayron Francia Chef. Az ő tudásuk szintén segítette a szakmai fejlődésemet.

A Caviar&Bull Fine Dining étterem, ahol Tivadar György Executive Cheffel sikerült együtt dolgoznom, helyetteseként. Itt a nemzetközi konyhák magyar ötvözetét Fine Dining “nyelvre“ forditottuk le.

Ebben az idöszakban ismerkedtem meg a GasztroÉn FőzőStúdióval és annak vezetőjével, Adriennel. A mentes konyha nem áll távol tőlem, hisz a Fine Dining világában mindent tudni illik allergén mentesen is létrehozni.

Sok szeretettel várlak benneteket ÚJ konyhai alapok 2 napos workshopomon, illetve a Caviar és Halas kurzusaim bármelyikén!

MacPherson Éva GasztroÉn Budapest Főzőstúdió

MacPherson Éva

Természetgyógyász

Természetgyógyászként holisztikus és funkcionális szemléletben foglalkozom sportolók táplálkozásával, egészségfejlesztésével és ezen keresztül a teljesítményük növelésével. 7 éves korom óta futok, és több más sportágat is aktívan gyakorlok. A Holistic Running Lifestyle életmód programomban a funkcionális táplálkozás elvei szerinti ételeket készítek, melyek nem tartalmaznak glutént, tejterméket, kukoricát, szóját, tojásfehérjét, cukrot, cukoralkoholokat, mesterséges édesítőszereket, és természetesen adalékanyagokat sem. Arra törekszem, hogy az ételeim minél kevesebb manipulációval készüljenek. Az első konyhai tapasztalataimat még a Kereskedelmi, Vendéglátóipai és Idegenforgalmi Főiskola vendéglátó szakán szereztem meg, és a finom ételek iránti lelkesedésem azóta is töretlen. Csak most már egészséges változatban készítem őket!

Pikács Árpád Séfek Séfe Gasztroén Oktató

Jerkovics Bogi

mentes gasztrospecialista, táplálkozási tanácsadó, vegán táplálkozási tanácsadó

Az oldala neve @mentesenegeszsegesen

Jerkovics Boglárka vagyok, a mentesenegeszsegesen megálmodója, mentes gasztro specialista.
Mindig is küldetésemnek éreztem átadni azt, hogy a főzés összehozza az embereket, de ennek lehet egy egészségtudatos módját is választani. Ami pedig nem a lemondással egyenértékű, csak egy kis gondolkodásmód-váltással. 
2019-ben az ország egy elismert főzőműsorában a Konyhafőnökben, a legjobb női helyen végeztem, majd a Paprika Tv gasztro arcaként, valamint lelkes gasztro-tartalom gyártóként ismerhettek engem. 
Sok-sok sikertelen diétával, egy későn diagnosztizált hormonháztartás felborulás/ anyagcsere zavarral, valamint leadott 20 kg felesleggel a hátam mögött szeretném átadni mindazt a tudást amit megszereztem, és megkönnyíteni ezzel mindenki életét. 
Egészségtudatosan étkezni, allergénektől mentesen élni, vagy éppen diétázni nem csak sanyargatva, folytonos lemondásokkal lehet. Abszolút lehetséges változatos étkezéssel, és finom ízekkel kombinálva!
Mára már okleveles gasztro szerelmesként állok előttetek és küldetés-tudatomnak érzem , hogy “Mentesen, egészségesen“ workshopjaimon, és csomagajánlataimon keresztül átadjam, hogy a diétás, esetleg glutén-, tej-, és cukormentes, opcionálisan tojásmentes étkezés mennyire egyszerű is tud lenni.
Jelentkezz hozzám, és én mindenben segítek 🙂
Pikács Árpád Séfek Séfe Gasztroén Oktató

Molnár Viktor

Chef

16 évesen ismerkedtem meg a főzéssel, amikor egy húsvét hétfőn elkészítettem az első kínai ételemet, és innentől kezdve egyre jobban beleástam magamat a gasztronómiába. Az ázsiai konyha után jött az mediterrán (olasz, spanyol, görög, török), majd a magyar és az arabkonyha. 2007-ben a növényi étrend mellett döntöttem és így elkezdtem átültetni a korábbi főzőtudományomat vegán verzióba, mely során nem mellékesen 20 kg súlyfeleslegtől is megszabadultam. Természetgyógyászként a gasztronómiát és a táplálkozást kombinálva elkezdtem 2009-ben főzőtanfolyamokat tartani, és 10 évig segítettem ezáltal közelebb kerülni az embereknek a vegán ételekhez. Táplálkozás tanácsadás volt az egyik fő területem, így az emberek nem csak egészségesebbek lettek, hanem még a diéta során az ízekre sem lehetett panaszuk. Küldetésemnek éreztem, hogy a növényi étrendet megismertessem az emberekkel és élményt kapjanak. 2009-ben részt vettem a Mesterszakács reality főzőműsorban, ahol szintén a vegán vonalat képviseltem. 2012-ben csatlakoztam a Napfényes Étterem csapatához, ahol tovább mélyítettem a növényi étrendhez kapcsolódó főzőtudományom. Az évek során elmerültem a nyers vegán ételekben és már több mint 5 éve gluténmentesen is főzök. 2023-ban indultam az Év Mentes Séfe főzőversenyen profi kategóriában ahol 2. helyet értem el. Számomra nem csak a növényi étrend a fontos, hanem hogy mindennapi életben is könnyen és lemondás nélkül tudjunk egészséges, egyszerű és szemet gyönyörködtető fogásokat tálalni az asztalunkra. Várlak szeretettel a kurzusaimra, ahogy az ízek mellett a jó hangulaté a főszerep. Csatlakozz Hozzám és kalandozzunk egyet egy különleges gasztrovilágba!