Főzőtanfolyamok

Mentes tészták

Mentes tészták

2025. Január 25. (Szombat) | 2025. Február 21. (Péntek) | 2025. Március 27. (Csütörtök)

Időtartam: 18:00-21:00
Oktató: Bacsa Gábor

Menü (Házi tészta):

  • Pappardelle carbonara
  • Gyömbéres -húsos ravioli citromos kakukkfüves vajjal
  • Lekváros derelye

Leírás:

Szívesen fogyasztanál otthon egészséges, adalékanyag mentes, gluténmentes tésztát, de sajnos sose sikerül? Törik? Szakad? Egyszerűen nem lesz olyan, mint ahogy a receptben le van írva? Ismerjük az érzést… Sajnos ezekkel a tésztákkal nem elég a receptet pontosan betartani, fontos hozzájuk a megfelelő mozdulat, lisztek és lisztek közti különbség és úgy egyáltalán a szakértelem. Ennek és még sok más izgalmas “játéknak” a megtanítására hivatott ez a kurzus. Bacsa Gábor Chef hosszú évek éttermi munkájának tapasztalatát osztja meg a résztvevőkkel és teszi könnyedebbé az otthoni munkátokat!
Gyertek el, ‘gyúrjunk vazze’!

Jelentkezés:

Tanfolyam ára:

22000 Ft

Időpont:

További információk

Dátum:

2025. Január 25. (Szombat), 2025. Február 21. (Péntek), 2025. Március 27. (Csütörtök)

Idő:

18:00 – 21:00

Létszám:

max. 14 fő

 A tanfolyamok minimum 6 fő részvételével indulnak. Ha a tanfolyam időpontja változik, a regisztráció bármelyik későbbi időpontban megrendezésre kerülő kurzusra érvényes.  

Ajándék-utalvány:

Lehetséges
Vásárlás

Ez a főzőkurzus mentes az alábbiaktól:

GasztroInfó

néhány fontos információ a kurzus előtt

Érkezz 10 perccel korábban a kezdés előtt, de ne feszülj, ha késel, megoldjuk! 

Kapsz egy kötényt főzés előtt, mely megvédi ruhádat, de arra kérlek öltözz kényelmesen. Ha magas sarkú cipőben jönnél, tegyél be egy váltó cipőt is!

Főzni fogsz, de ne aggódj, ha nem tudsz, mi azért leszünk a helyszínen, hogy segítsünk! Garantáljuk, hogy neked is sikerülni fog elkészíteni a finom fogásokat!

Mi bevásárolunk, felkészülünk a fogadásodra, neked nincs más dolgod, mint élvezni 

Alapvetően párban dolgozunk, de bátran jöhettek egyedül is, mert úgy álmodtunk meg mindent, hogy egyénileg is elvégezhető legyen.

Belépéskor, mutasd fel az e-mailben kapott regisztrációs kódodat és már indulhat is a főzés!