Főző programok
Ez a főzőkurzus mentes az alábbiaktól:
(előre jelzett allergiákra is van megoldásunk)
Vendégünk vagy egy welcome drinkre, ami lehet alkoholos ital vagy házi szörp. További italok vásárlására a helyszínen van lehetőséged! Tudsz kártyával is fizetni!
Spanyol főzőtanfolyam

Spanyol, ami tarol! – Pikács Árpáddal
Időtartam: 18:00-21:00 Technikai szint: Kezdő
Menü:
- Zöldfűszeres, fehérboros kagyló, ahogy Sevillában készítik
- Tradícionális Katalán gazpacho, Iberico Chipsel
- Suvidált szűzérmék Pisto ágyon
- Catalan krém GasztroÉn módra
Rövid leírás:
Az utazó Spanyolországot járva, belecsöppent egy olyan gasztronómiai élménybe, melyben az ország déli részéről egészen a keleti csücskén át az északihoz érkezve tátva maradt a szája és megtelt a receptkönyve. Ezt hazahozta és most szakácsunk személyében prezentálja. Fantasztikus ízek, finomabbnál finomabb fűszerek és még egy kis Sangria! Buenas tardes!
Jelentkezés:
A Tanfolyam ára/fő:
26000 Ft
Időpont:
További információk
Dátum: | 2025. Szeptember 15. (Hétfő), 2025. Október 06. (Hétfő) |
---|---|
Idő: | 18:00 – 21:00 |
Létszám:
14 fő (növelésére van lehetőség előzetes egyeztetés alapján)
A programok minimum 6 fő részvételével indulnak. Ha a tanfolyam időpontja változik, a regisztráció bármelyik későbbi időpontban megrendezésre kerülő kurzusra érvényes.
Ajándék-utalvány:
Tökéletes ajándék ötlet a szeretted részére!
Nyelvek:
- Magyar
- Angol
GasztroInfó
néhány fontos információ a kurzus előtt

Érkezz 10 perccel korábban a kezdés előtt, de ne feszülj, ha késel, megoldjuk!

Kapsz egy kötényt főzés előtt, mely megvédi ruhádat, de arra kérlek öltözz kényelmesen. Ha magas sarkú cipőben jönnél, tegyél be egy váltó cipőt is!

Főzni fogsz, de ne aggódj, ha nem tudsz, mi azért leszünk a helyszínen, hogy segítsünk! Garantáljuk, hogy neked is sikerülni fog elkészíteni a finom fogásokat!

Mi bevásárolunk, felkészülünk a fogadásodra, neked nincs más dolgod, mint élvezni

Alapvetően párban dolgozunk, de bátran jöhettek egyedül is, mert úgy álmodtunk meg mindent, hogy egyénileg is elvégezhető legyen.

Belépéskor, mutasd fel az e-mailben kapott regisztrációs kódodat és már indulhat is a főzés!