Főzőtanfolyamok

Spanyol főzőtanfolyam

GasztroÉn Főzőstúdió Budapest főzőkurzus főzőtanfolyam

Spanyol, ami tarol! – Pikács Árpáddal

2024. Május 07. (Kedd) | 2023. Június 11. (Kedd)

Időtartam: 18:00-21:00 Technikai szint: Kezdő

Menü:

  • Zöldfűszeres, fehérboros kagyló, ahogy Sevillában készítik
  • Tradícionális Katalán gazpacho, Iberico Chipsel
  • Suvidált szűzérmék Pisto ágyon
  • Catalan krém GasztroÉn módra 

Rövid leírás:

Az utazó Spanyolországot járva, belecsöppent egy olyan gasztronómiai élménybe, melyben az ország déli részéről egészen a keleti csücskén át az északihoz érkezve tátva maradt a szája és megtelt a receptkönyve. Ezt hazahozta és most szakácsunk személyében prezentálja. Fantasztikus ízek, finomabbnál finomabb fűszerek és még egy kis Sangria! Buenas tardes!

Jelentkezés:

Tanfolyam ára:

25000 Ft

Időpont:

További információk

Dátum:

2024. Május 07. (Kedd), 2023. Június 11. (Kedd)

Idő:

18:00 – 21:00

Létszám:

max. 14 fő

 A tanfolyamok minimum 6 fő részvételével indulnak. Ha a tanfolyam időpontja változik, a regisztráció bármelyik későbbi időpontban megrendezésre kerülő kurzusra érvényes.  

Ajándék-utalvány:

Lehetséges
Vásárlás

Ez a főzőkurzus mentes az alábbiaktól:

GasztroInfó

néhány fontos információ a kurzus előtt

Érkezz 10 perccel korábban a kezdés előtt, de ne feszülj, ha késel, megoldjuk! 

Kapsz egy kötényt főzés előtt, mely megvédi ruhádat, de arra kérlek öltözz kényelmesen. Ha magas sarkú cipőben jönnél, tegyél be egy váltó cipőt is!

Főzni fogsz, de ne aggódj, ha nem tudsz, mi azért leszünk a helyszínen, hogy segítsünk! Garantáljuk, hogy neked is sikerülni fog elkészíteni a finom fogásokat!

Mi bevásárolunk, felkészülünk a fogadásodra, neked nincs más dolgod, mint élvezni 

Alapvetően párban dolgozunk, de bátran jöhettek egyedül is, mert úgy álmodtunk meg mindent, hogy egyénileg is elvégezhető legyen.

Belépéskor, mutasd fel az e-mailben kapott regisztrációs kódodat és már indulhat is a főzés!