Főzőtanfolyamok

Steak kurzus

GasztroÉn Főzőstúdió Budapest gluténmentes főzőkurzus főzőtanfolyam

Steak kurzus – Paulovits Richárddal

2024. Április 22. (Hétfő) | 2024. Május 02. (Csütörtök) | 2024. Május 22. (Szerda) | 2024. Június 18. (Kedd) | 2024. Június 26. (Szerda)

Időtartam: 18:00 – 21:00 Technikai szint: Kezdő

Menü: 

  • Tatárbeefsteak házi gluténmentes kenyérrel
  • Steakek sütése grill zöldségekkel
  • Mentás Sorbet mixerben

Rövid leírás:

A steak-ek sokunk gyengéi, nehéz ellenállni egy jól elkészült steaknek. Igen ám, de mi az ami egy steak esetében a jót jelenti? Kinek milyen fajta ízlik és azt hogyan kell úgy elkészíteni, hogy ne legyen rágós vagy épp nyers? Ezekre és még sok más kérdésre kaphatunk választ ezen a kurzuson a Steak Chefünktől, aki többek közt bevezet minket a hőfokok és a helyes kés használat rejtelmeibe is. Várunk sok szeretettel!

Jelentkezés:

Tanfolyam ára:

29000 Ft

Időpont:

További információk

Dátum:

2024. Április. 22. (Hétfő), 2024. Május 02. (Csütörtök), 2024. Május 22. (Szerda), 2024. Június 18. (Kedd), 2024. Június 26. (Szerda)

Idő:

18:00 – 21:00

Létszám:

max. 14 fő

 A tanfolyamok minimum 6 fő részvételével indulnak. Ha a tanfolyam időpontja változik, a regisztráció bármelyik későbbi időpontban megrendezésre kerülő kurzusra érvényes.  

Ajándék-utalvány:

Lehetséges
Vásárlás

Ez a főzőkurzus mentes az alábbiaktól:

GasztroInfó

néhány fontos információ a kurzus előtt

Érkezz 10 perccel korábban a kezdés előtt, de ne feszülj, ha késel, megoldjuk! 

Kapsz egy kötényt főzés előtt, mely megvédi ruhádat, de arra kérlek öltözz kényelmesen. Ha magas sarkú cipőben jönnél, tegyél be egy váltó cipőt is!

Főzni fogsz, de ne aggódj, ha nem tudsz, mi azért leszünk a helyszínen, hogy segítsünk! Garantáljuk, hogy neked is sikerülni fog elkészíteni a finom fogásokat!

Mi bevásárolunk, felkészülünk a fogadásodra, neked nincs más dolgod, mint élvezni 

Alapvetően párban dolgozunk, de bátran jöhettek egyedül is, mert úgy álmodtunk meg mindent, hogy egyénileg is elvégezhető legyen.

Belépéskor, mutasd fel az e-mailben kapott regisztrációs kódodat és már indulhat is a főzés!