Főzőtanfolyamok

Bisztró kurzus

Bisztró hangulat

Pikács Árpáddal

2023. szeptember. 07. (Csütörtök) | 2023. október. 06. (Péntek) | 2023. november. 14. (Kedd)

Időtartam: 18:00-21:00

Menü:

  • Idény zöldségből készült krémleves, pirított magok, zöldolaj
  • Rozé kacsamell, idény zöldség püré (sütőtök/cékla/zeller/paszternák/Csicsóka stb.), pirított kel
  • Crepe suzette

Leírás:

Ezen a kurzuson a hozzánk látogatók betekintést nyerhetnek az aktuális évszak adta alapanyagok tárházába. Készítsük el együtt a szezon legfinomabb menüjét, melynek első fogása egy könnyed, finom leves, amit tökéletesen kiegészít az ezt követő ízletes rozé kacsamell és a lágy, omlós crepe suzette-t.
A rozé kacsamell jól harmonizál az idény zöldségekből készült pürével, a pirított kel pedig kiegészíti az összképet.
Végül, de nem utolsó sorban, a desszertnek a crepe suzette-t ajánljuk, mely egy omlós, édes palacsinta, mandarinlikőrrel és mindezt szárított narancshéjjal ízesítjük.
Jelentkezz te is, ha szívesen vinnéd haza a bisztró hangulatot!
GLUTÉN- ÉS LAKTÓZMENTEs

Ára: 22.000 Ft/ft

Jelentkezés:

Tanfolyam ára:

22000 Ft

Időpont:

Létszám:

max. 14 fő

 A tanfolyamok minimum 6 fő részvételével indulnak. Ha a tanfolyam időpontja változik, a regisztráció bármelyik későbbi időpontban megrendezésre kerülő kurzusra érvényes.  

Ajándék-utalvány:

Lehetséges
Vásárlás

Ez a főzőkurzus mentes az alábbiaktól:

GasztroInfó

néhány fontos információ a kurzus előtt

Érkezz 10 perccel korábban a kezdés előtt, de ne feszülj, ha késel, megoldjuk! 

Kapsz egy kötényt főzés előtt, mely megvédi ruhádat, de arra kérlek öltözz kényelmesen. Ha magas sarkú cipőben jönnél, tegyél be egy váltó cipőt is!

Főzni fogsz, de ne aggódj, ha nem tudsz, mi azért leszünk a helyszínen, hogy segítsünk! Garantáljuk, hogy neked is sikerülni fog elkészíteni a finom fogásokat!

Mi bevásárolunk, felkészülünk a fogadásodra, neked nincs más dolgod, mint élvezni 

Alapvetően párban dolgozunk, de bátran jöhettek egyedül is, mert úgy álmodtunk meg mindent, hogy egyénileg is elvégezhető legyen.

Belépéskor, mutasd fel az e-mailben kapott regisztrációs kódodat és már indulhat is a főzés!