Mézeskalács sütés

Adventi mézeskalács készítés 2023. december 16. (Szombat) 10:00 - 13:00 Oktató: Vári Adrienn Technikai szint: Gyermek (3 éves kortól)  Ár: 15.000 Ft (egy kísérőnek ingyenes) Rövid leírás: Ebben a hideg, téli időben mindenkinek jól esik egy kis finomság. Készítsük el együtt gluténmentesen a fűszeres mézeskalácsokat! Formázzunk, dekoráljunk együtt a gyerekekkel. És, ha esetleg szeretett "Cukorborsód" […]

15000Ft

Adventi kézműves workshop

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

Adventi kézműves workshop 2023. december 16. (Szombat) 16:00 - 18:00   Ár: 15.000 Ft Előadó: Vári Adrienn Ha te is szeretnél kézműveskedni, de nem igazán tudod, hogy kezdj hozzá, vagy, ha tudod is, de nincs kedved bevásárolni és nyűgösnek is érzed az előkészülést majd az össze pakolást is, csatlakozz hozzánk adventi kézműves délutánunkhoz! Rengeteg ötlettel […]

15000Ft

VEGA LIFE

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

Vega Life 2024. Január 05. (Péntek) Időtartam: 18:00-21:00 Oktató: Domján Richárd   Ár: 25.000 Ft helyett 22.000 Ft Menü: Romesco zöldség crudités Mentás zöldborsó krémleves cukorborsó roppanóssal Csicseriborsó curry Jázmin rizzsel Mák torta vanília sodóval Leírás: A vegetáriánusok nem fogyasztanak húst, viszont a tejtermékeket és a tojást nem utasítják el. Mi ezt a kurzust mégis […]

22000Ft

VEGA LIFE

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

Vega Life 2024. Február 03. (Szombat) Időtartam: 18:00-21:00 Oktató: Domján Richárd   Ár: 25.000 Ft helyett 22.000 Ft Menü: Romesco zöldség crudités Mentás zöldborsó krémleves cukorborsó roppanóssal Csicseriborsó curry Jázmin rizzsel Mák torta vanília sodóval Leírás: A vegetáriánusok nem fogyasztanak húst, viszont a tejtermékeket és a tojást nem utasítják el. Mi ezt a kurzust mégis […]

22000Ft

VEGA LIFE

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

Vega Life 2024. Március 01. (Péntek) Időtartam: 18:00-21:00 Oktató: Domján Richárd   Ár: 25.000 Ft helyett 22.000 Ft Menü: Romesco zöldség crudités Mentás zöldborsó krémleves cukorborsó roppanóssal Csicseriborsó curry Jázmin rizzsel Mák torta vanília sodóval Leírás: A vegetáriánusok nem fogyasztanak húst, viszont a tejtermékeket és a tojást nem utasítják el. Mi ezt a kurzust mégis […]

22000Ft

Thai világ

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

Thai világ 2024. Március. 22. (Péntek) Ár: 25.000 Ft Időtartam: 18:00-21:00 Oktató: Katona András Menü: Tom Yum leves (csípős) Tavaszi tekercs rizslappal Piros thai curry csirke Mangós rizs desszert GasztroÉn módra Leírás: Aki volt már Thaiföldön, az pontosan tudja, hogy milyen nehéz is egy európai embernek haza hozni azt, amit ott átélt, mind kulturális, mind […]

25000Ft

Steak kurzus – Paulovits Richárddal

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

A steak-ek sokunk gyengéi, nehéz ellenállni egy jól elkészült steaknek. Igen ám, de mi az ami egy steak esetében a jót jelenti? Kinek milyen fajta ízlik és azt hogyan kell úgy elkészíteni, hogy ne legyen rágós vagy épp nyers? Ezekre és még sok más kérdésre kaphatunk választ ezen a kurzuson a Steak Chefünktől, aki többek közt bevezet minket a hőfokok és a helyes kés használat rejtelmeibe is. Várunk sok szeretettel!

29000Ft

Mentes tészták

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

Mentes tészták 2024. Április 10. (Szerda) Időtartam: 18:00-21:00 Oktató: Bacsa Gábor   Ár: 22.000 Ft Menü (Házi tészta): Pappardelle carbonara Gyömbéres -húsos ravioli citromos kakukkfüves vajjal Lekváros derelye Leírás: Szívesen fogyasztanál otthon egészséges, adalékanyag mentes, gluténmentes tésztát, de sajnos sose sikerül? Törik? Szakad? Egyszerűen nem lesz olyan, mint ahogy a receptben le van írva? Ismerjük […]

22000Ft

Thai világ

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

Thai világ 2024. Április. 16. (Kedd) Ár: 25.000 Ft Időtartam: 18:00-21:00 Oktató: Katona András Menü: Tom Yum leves (csípős) Tavaszi tekercs rizslappal Piros thai curry csirke Mangós rizs desszert GasztroÉn módra Leírás: Aki volt már Thaiföldön, az pontosan tudja, hogy milyen nehéz is egy európai embernek haza hozni azt, amit ott átélt, mind kulturális, mind […]

25000Ft

Olasz Street Food

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

Olasz Street Food 2024. Április 18. (Csütörtök) Időtartam: 18:00-21:00   Ár: 22.000 Ft Menü: - Arancini mártogatóssal - Spenótos paradicsomos Focaccia - Édesburgonya pizza olasz sonkákkal - glutén- és laktózmentes fagyi tölcsérben Leírás: Angolról fordítva- utcai étel, de ne tévesszen meg senkit a címe, hisz ez az a kurzus, ami az angol jelentésével ellentétben otthon […]

22000Ft

Halak

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

Halak 2024. Április 19. (Péntek) Ár: 25.000 Ft Időtartam: 18:00-21:00 Oktató: Domján Richárd Menü: Toszkán halleves Citrusos lazactatár Pisztrángfilé spárgasalátával Fehércsoki mousse bazsalikomos eperraguval Leírás: A vízi világ szerelmeseinek készítettük elő ezt az izgalmas kurzust. Ezen a kurzuson megtanulhatjuk, hogy pontosan milyen halat mihez érdemes társítani és azt hol érdemes beszerezni. Napjainkban a flexiteriánus étrend […]

25000Ft

Steak kurzus – Paulovits Richárddal

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

A steak-ek sokunk gyengéi, nehéz ellenállni egy jól elkészült steaknek. Igen ám, de mi az ami egy steak esetében a jót jelenti? Kinek milyen fajta ízlik és azt hogyan kell úgy elkészíteni, hogy ne legyen rágós vagy épp nyers? Ezekre és még sok más kérdésre kaphatunk választ ezen a kurzuson a Steak Chefünktől, aki többek közt bevezet minket a hőfokok és a helyes kés használat rejtelmeibe is. Várunk sok szeretettel!

29000Ft