Étel szervírozás és ételfotózás
- Oktatók: Bacsa Gábor és Patyi Szidi
- Idő: 18:00-21:00
- Technikai szint: Kezdő
- Időpontok: 11.16. 11.24. 12.08.
Menü
– Quinoa saláta cékla textúrákkal
– Souvide kacsamell paszternák pürével, narancsos endíviával és rizs roppanóssal
– Madártej újra gondolva: kókuszos ízekben
Rövid leírás:
Adott egy étel, szívesen megosztanád, de egyszerűen nem adja vissza a kép az előtted látottakat? Van megoldás! Neked találtuk ki a kifejezetten telefonnal készíthető ételfotó kurzusunkat. Az óra felében könnyedebb ételek esztétikus elkészítési módját mutatja be Chefünk, a másik felében pedig az étel fotós és designer ad hasznos tanácsokat és útmutatást a helyes fény-kompozíció és sok egyéb funkció alkalmazásáról. Sok szeretettel várunk!