Bisztró kurzus

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

Menü:
Idény zöldségből készült krémleves, pirított magok, zöldolaj
Rozé kacsamell, idény zöldség püré (sütőtök/cékla/zeller/paszternák/Csicsóka stb.), pirított kel
Crepe suzette

22000Ft

Steak kurzus – Paulovits Richárddal

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

A steak-ek sokunk gyengéi, nehéz ellenállni egy jól elkészült steaknek. Igen ám, de mi az ami egy steak esetében a jót jelenti? Kinek milyen fajta ízlik és azt hogyan kell úgy elkészíteni, hogy ne legyen rágós vagy épp nyers? Ezekre és még sok más kérdésre kaphatunk választ ezen a kurzuson a Steak Chefünktől, aki többek közt bevezet minket a hőfokok és a helyes kés használat rejtelmeibe is. Várunk sok szeretettel!

29000Ft

Sushi tanfolyam

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

Menü: 
Miso leves 
Nigiri- Lazac, Rák, Tataki lazac, Lazac avokádó kaviár
Maki- Lazac, Tonhal, Uborka, Avokádó
Kifordított roll - Tataki Tonhal, Ropogós Rák 
Ráadás: egy egész lazac bontása

30000Ft

Mentes tészták

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

Mentes tészták 2023. 06. 06. Ára: 22.000 Ft Időtartam: 18:00-21:00 Oktató: Bacsa Gábor Menü: Taglietelle (paradicsomos- zsályás) Ravioli (spenótós ricottával töltött) Derelye (szilva lekváros) Leírás: Szívesen fogyasztanál otthon egészséges, adalékanyag mentes, gluténmentes tésztát, de sajnos sose sikerül? Törik? Szakad? Egyszerűen nem lesz olyan, mint ahogy a receptben le van írva? Ismerjük az érzést… Sajnos ezekkel […]

22000Ft

Caviár és ami mögötte van

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

Ezen az alkalmon egy pici betekintést nyerhetünk a méltán jó híréről ismert Caviar & Bull világába. Az oktató gyakorlati előadásán keresztül megtudhatjuk, hogy Caviar és Caviar között mi a különbség, mire kell figyelni a vásárláskor és hogyan használjuk fel azt az otthonunkban.

29000Ft

Sushi tanfolyam

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

Menü: 
Miso leves 
Nigiri- Lazac, Rák, Tataki lazac, Lazac avokádó kaviár
Maki- Lazac, Tonhal, Uborka, Avokádó
Kifordított roll - Tataki Tonhal, Ropogós Rák 
Ráadás: egy egész lazac bontása

30000Ft

GM pizza sütés gyerekeknek

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

GM pizza sütés gyerekeknek Gajdos- Vári Adrienn 2023. Június 10. (szombat) | 2023. Június 23. (péntek) 15:00-18:00 Menü:  Házi készítésű egészséges ketchup és majonéz (a gyerekek saját maguknak készítik el) 2 db gluténmentes pizza tészta gyúrás és feltét rakás (a sütést mi végezzük, így teljesen biztonságos a kurzus akár egy 3 éves gyermek számára is) […]

19000Ft

Steak kurzus – Paulovits Richárddal

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

A steak-ek sokunk gyengéi, nehéz ellenállni egy jól elkészült steaknek. Igen ám, de mi az ami egy steak esetében a jót jelenti? Kinek milyen fajta ízlik és azt hogyan kell úgy elkészíteni, hogy ne legyen rágós vagy épp nyers? Ezekre és még sok más kérdésre kaphatunk választ ezen a kurzuson a Steak Chefünktől, aki többek közt bevezet minket a hőfokok és a helyes kés használat rejtelmeibe is. Várunk sok szeretettel!

29000Ft

Bisztró kurzus

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

Menü:
Idény zöldségből készült krémleves, pirított magok, zöldolaj
Rozé kacsamell, idény zöldség püré (sütőtök/cékla/zeller/paszternák/Csicsóka stb.), pirított kel
Crepe suzette

22000Ft

Caviár és ami mögötte van

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

Ezen az alkalmon egy pici betekintést nyerhetünk a méltán jó híréről ismert Caviar & Bull világába. Az oktató gyakorlati előadásán keresztül megtudhatjuk, hogy Caviar és Caviar között mi a különbség, mire kell figyelni a vásárláskor és hogyan használjuk fel azt az otthonunkban.

29000Ft