Spanyol, ami tarol!
- Oktató: Dömök Zsolt
- Időtartam: 18:00-21:00
- Technikai szint: Kezdő
- Időpontok: 11.19. 12.03. 12.10.
- Ár: 20.000 Ft
Menü:
– Zöldfűszeres, fehérboros kagyló, ahogy Sevillában készítik
– Tradícionális Katalán gazpacho, Iberico Chipsel
– Suvidált szűzérmék Pisto ágyon
– Catalan krém GasztroÉn módra
Rövid leírás:
Az utazó Spanyolországot járva, belecsöppent egy olyan gasztronómiai élménybe, melyben az ország déli részéről egészen a keleti csücskén át az északihoz érkezve tátva maradt a szája és megtelt a receptkönyve. Ezt hazahozta és most szakácsunk személyében prezentálja. Fantasztikus ízek, finomabbnál finomabb fűszerek és még egy kis Sangria! Buenas tardes!