info@gasztroen.hu
GASZTROÉN | A MENTES FŐZŐSTÚDIÓ
Február 23. (szerda) | Március 02. (szerda)
A magyar családok zöme tartja a hagyományokat, melyek közé sorolható a nagy családi vasárnapi ebéd is. Mindannyiunk kedvence a nagymama húslevese és rántott husija sültkrumplival, de vajon mennyire tartható fent hosszú távon az olajban sült ételekkel és más káros adalékanyagokkal táplált szervezetünk egészsége? Ezen a kurzuson szeretnénk bemutatni, hogy lehet ezt másként is… Hogy lehet jókat és ízletes ételeket készíteni glutén és laktózmentesen is! Hogy lehet úgy főzni, hogy közben védjük a környezetünket is. Chefünk segítségével betekintést nyerhettek a konyhai alap technikákba is. Sok szeretettel várunk!
Bármelyik kurzusunkra azonnal felhasználható kupont küldünk Neked e-mailben, amennyiben feliratkozol a hírlevelünkre.