Gluténmentes Alapok I.

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

Szerettünk volna egy olyan kurzust is a nagyközönség elé tárni, ahol a lisztek helyettesítéseként bemutatjuk számotokra a gluténmentes liszteket, keményítőket és kicsit jobban megismerkedünk az álgabonákkal. A mindennapi egészséges táplálkozást segítő praktikákon túl, hasznos háttér információkkal is gazdagodhattok, ha részt vesztek Bacsa Gábor Chef óráján. Sok szeretettel várunk!

20000Ft

Vega Konyha by Kondákor Zsófi

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

Vega Konyha by Kondákor Zsófi

Menü: 

Sütőtök krémleves
Quinoa Tabbouleh
Sült karfiol tahini szósszal és gránátalmával
Kókuszos Tápióka puding 

22000Ft

Steak kurzus – Paulovits Richárddal – BETELT!

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

A steak-ek sokunk gyengéi, nehéz ellenállni egy jól elkészült steaknek. Igen ám, de mi az ami egy steak esetében a jót jelenti? Kinek milyen fajta ízlik és azt hogyan kell úgy elkészíteni, hogy ne legyen rágós vagy épp nyers? Ezekre és még sok más kérdésre kaphatunk választ ezen a kurzuson a Steak Chefünktől, aki többek közt bevezet minket a hőfokok és a helyes kés használat rejtelmeibe is. Várunk sok szeretettel! 

29000Ft

Steak kurzus – Paulovits Richárddal

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

A steak-ek sokunk gyengéi, nehéz ellenállni egy jól elkészült steaknek. Igen ám, de mi az ami egy steak esetében a jót jelenti? Kinek milyen fajta ízlik és azt hogyan kell úgy elkészíteni, hogy ne legyen rágós vagy épp nyers? Ezekre és még sok más kérdésre kaphatunk választ ezen a kurzuson a Steak Chefünktől, aki többek közt bevezet minket a hőfokok és a helyes kés használat rejtelmeibe is. Várunk sok szeretettel!

29000Ft

Steak kurzus – Paulovits Richárddal

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

A steak-ek sokunk gyengéi, nehéz ellenállni egy jól elkészült steaknek. Igen ám, de mi az ami egy steak esetében a jót jelenti? Kinek milyen fajta ízlik és azt hogyan kell úgy elkészíteni, hogy ne legyen rágós vagy épp nyers? Ezekre és még sok más kérdésre kaphatunk választ ezen a kurzuson a Steak Chefünktől, aki többek közt bevezet minket a hőfokok és a helyes kés használat rejtelmeibe is. Várunk sok szeretettel!

29000Ft

Steak kurzus – Paulovits Richárddal

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

A steak-ek sokunk gyengéi, nehéz ellenállni egy jól elkészült steaknek. Igen ám, de mi az ami egy steak esetében a jót jelenti? Kinek milyen fajta ízlik és azt hogyan kell úgy elkészíteni, hogy ne legyen rágós vagy épp nyers? Ezekre és még sok más kérdésre kaphatunk választ ezen a kurzuson a Steak Chefünktől, aki többek közt bevezet minket a hőfokok és a helyes kés használat rejtelmeibe is. Várunk sok szeretettel!

29000Ft

Steak kurzus – Paulovits Richárddal

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

A steak-ek sokunk gyengéi, nehéz ellenállni egy jól elkészült steaknek. Igen ám, de mi az ami egy steak esetében a jót jelenti? Kinek milyen fajta ízlik és azt hogyan kell úgy elkészíteni, hogy ne legyen rágós vagy épp nyers? Ezekre és még sok más kérdésre kaphatunk választ ezen a kurzuson a Steak Chefünktől, aki többek közt bevezet minket a hőfokok és a helyes kés használat rejtelmeibe is. Várunk sok szeretettel!

29000Ft

IR diéta MacPherson Évával

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

IR Diéta MacPherson Évával 2023. szeptember 26. (kedd) Menü:  Spárgás- póréhagymás frittata Nílusi sügér nyári quinoa salátával, sült zöldségekkel Mentes almás rétes  A kurzusról: Az új nyári mentes menüsor jól illeszthető az IR étrendbe, mégis ad elegendő energiát az állóképességi sportokhoz. Szó lesz azokról a biztonságos keményítőforrásokról, és magas tápanyagsűrűségű ételekről, melyek kívánatosak inzulinrezisztencia esetén […]

25000Ft