Halak

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

Halak 2023. szeptember. 30. (Szombat) | 2023. október. 25. (Szerda) | 2023. november. 30. (Csütörtök) Ára: 25.000 Ft Időtartam: 18:00-21:00 Oktató: Domján Richárd Menü: Toszkán halleves Citrusos lazactatár Pisztrángfilé spárgasalátával Fehércsoki mousse bazsalikomos eperraguval Leírás: A vízi világ szerelmeseinek készítettük elő ezt az izgalmas kurzust. Ezen a kurzuson megtanulhatjuk, hogy pontosan milyen halat mihez érdemes […]

25000Ft

Bisztró kurzus

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

Menü:
Idény zöldségből készült krémleves, pirított magok, zöldolaj
Rozé kacsamell, idény zöldség püré (sütőtök/cékla/zeller/paszternák/Csicsóka stb.), pirított kel
Crepe suzette

22000Ft

Thai világ

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

Aki volt már Thaiföldön, az pontosan tudja, hogy milyen nehéz is egy európai embernek haza hozni azt, amit ott átélt, mind kulturális, mind gasztronómiai szinten.

Mi mégis megpróbáljuk… szeretnénk, ha a kurzusról hazatérve nem csak spéci eszközök és berendezések birtokában tudnánk otthon is thai ételeket varázsolni az asztalra, hanem ez lehetséges az indukciós lapon át a kis serpenyőn keresztül akár a panel 10. emeletén is.

Ugyanis egy pár tipp és trükk birtokában garantáljuk, hogy ez lehetséges lesz!

Ebben Katona András a sushimádó tulajdonosa lesz a segítségünkre.

Várunk Titeket egy különleges világ gasztronómiai túrájára!

25000Ft

Gasztronómiai angol nyelvi tábor

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

Időpont: 2023.07.17-21. Ár: 70.000 Ft /5 nap Korosztály: 5-8 év   Szakmai felelős: Vári Viktória Gasztronómiai vezető: Vári Adrienn Segítő: Lovas Krisztina Szeretnél imádnivaló csemetédnek egy egyedülálló nyári élményt biztosítani, de eddig még nem találtad meg számára az igazit? Jó hírünk van! MEGNYITOTTUK angol nyelvi gastro táborunkat, mely az allergiákkal élő gyermekek számára sem jelent […]

70000Ft

Steak kurzus – Paulovits Richárddal

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

Steak, steak, steak, mit is mondhatnék még? 2023. 07. 25. (kedd) Oktató: Paulovits Richárd Időtartam: 18:00 - 21:00 Technikai szint: Kezdő Menü:  Tatárbeefsteak házi gluténmentes kenyérrel Steakek sütése grill zöldségekkel Mentás Sorbet mixerben   Rövid leírás: A steak-ek sokunk gyengéi, nehéz ellenállni egy jól elkészült steaknek. Igen ám, de mi az ami egy steak esetében […]

29000Ft

Steak kurzus – Paulovits Richárddal

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

A steak-ek sokunk gyengéi, nehéz ellenállni egy jól elkészült steaknek. Igen ám, de mi az ami egy steak esetében a jót jelenti? Kinek milyen fajta ízlik és azt hogyan kell úgy elkészíteni, hogy ne legyen rágós vagy épp nyers? Ezekre és még sok más kérdésre kaphatunk választ ezen a kurzuson a Steak Chefünktől, aki többek közt bevezet minket a hőfokok és a helyes kés használat rejtelmeibe is. Várunk sok szeretettel!

29000Ft

Bisztró kurzus

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

Bisztró hangulatPikács Árpáddal 2023. szeptember. 07. (Csütörtök) | 2023. október. 06. (Péntek) | 2023. november. 14. (Kedd) Időtartam: 18:00-21:00 Menü: Idény zöldségből készült krémleves, pirított magok, zöldolaj Rozé kacsamell, idény zöldség püré (sütőtök/cékla/zeller/paszternák/Csicsóka stb.), pirított kel Crepe suzette Leírás: Ezen a kurzuson a hozzánk látogatók betekintést nyerhetnek az aktuális évszak adta alapanyagok tárházába. Készítsük el […]

22000Ft

IR diéta MacPherson Évával

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

IR Diéta MacPherson Évával 2023. szeptember 26. (kedd) Menü:  Spárgás- póréhagymás frittata Nílusi sügér nyári quinoa salátával, sült zöldségekkel Mentes almás rétes  A kurzusról: Az új nyári mentes menüsor jól illeszthető az IR étrendbe, mégis ad elegendő energiát az állóképességi sportokhoz. Szó lesz azokról a biztonságos keményítőforrásokról, és magas tápanyagsűrűségű ételekről, melyek kívánatosak inzulinrezisztencia esetén […]

25000Ft

IR diéta MacPherson Évával – Online Zoom Kurzus

IR Diéta MacPherson Évával 2023. szeptember 26. (kedd) 18:00 - 20:00 Ára: 15.000 Menü:  Spárgás- póréhagymás frittata Nílusi sügér nyári quinoa salátával, sült zöldségekkel Mentes almás rétes  A kurzusról: Nincs kedved vagy időd ellátogatni stúdiónkba, viszont aktuális számodra a téma és kíváncsi vagy egy tapasztalt természetgyógyász tanácsaira? Jó hírünk van! Neked találtuk ki ennek a […]

15000Ft

Bisztró kurzus

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

Bisztró hangulatPikács Árpáddal 2023. szeptember. 07. (Csütörtök) | 2023. október. 06. (Péntek) | 2023. november. 14. (Kedd) Időtartam: 18:00-21:00 Menü: Idény zöldségből készült krémleves, pirított magok, zöldolaj Rozé kacsamell, idény zöldség püré (sütőtök/cékla/zeller/paszternák/Csicsóka stb.), pirított kel Crepe suzette Leírás: Ezen a kurzuson a hozzánk látogatók betekintést nyerhetnek az aktuális évszak adta alapanyagok tárházába. Készítsük el […]

22000Ft

Caviár és ami mögötte van

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

Ezen az alkalmon egy pici betekintést nyerhetünk a méltán jó híréről ismert Caviar & Bull világába. Az oktató gyakorlati előadásán keresztül megtudhatjuk, hogy Caviar és Caviar között mi a különbség, mire kell figyelni a vásárláskor és hogyan használjuk fel azt az otthonunkban.

29000Ft

PCOS kurzus

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

A PCOS-t a petefészek cukorbetegségének is szokták nevezni, mert nagyon sok esetben inzulinrezisztenciával vagy csökkent glükóztoleranciával is jár (a rendszertelen menstruáció és androgén hormontöbblet termelés mellett). Sok orvos is egyetért abban, hogy az életmód és a táplálkozás megváltoztatása elengedhetetlen ebben az esetben. A menüsor összeállításában figyelembe vettem, hogy olyan ételek és alapanyagok legyenek fókuszban, amik támogatják a hormonképződést, az ovulációt és nem okoznak hirtelen vércukorkiugrást.

25000Ft