Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Konyhai alapok/technológiák

2023.04.29. |10:00 - 2023.04.30. |18:00

120000Ft

Konyhai alapok/technológiák

Időpont: 04.29.-04.30. 10:00-18:00
Ár: 120.000 Ft/2nap
Oktató: Domján Richárd (Caviar & Bull)

 

Leírás:

Neked ajánljuk ezt a két napos főzőtanfolyamot, hogyha:
  • kezdő vagy, de szeretnél otthonosabban mozogni a konyhában,
  • már otthonosan mozogsz, de vannak még szürke foltok, amiket megkérdeznél egy profi szakácstól,
  • szívesen bánnám úgy a késsel, mint egy Szakács és vágnál úgy, mint egy profi,
  • jó lenne megtanulni egészségesen, de mégis finomakat, gyorsan főzni,
  • laktóz- glutén vagy tej illetve bármilyen allergiád van (ezt előtte jelezd),
  • szeretnéd elsajátítani a Sous-vide-állástól kezdve a konfitáláson át az alap konyhai műveleteket,
  • érdekel az improvizatív főzés, ami annyit tesz, hogy kinyitod a hűtőt és, ha van benne két- három alapanyag, abból Te bármit kihozhatsz!

És nem utolsósorban, szívesen töltenél el két napot olyan új emberek társaságában, akik ugyancsak hasonló érdeklődési körrel rendelkeznek és szívesen tanulnak meg új fogásokat, tippeket, trükköket!

 

Menü:

  • Vágási gyakorlatok
  • Négy lábúak
  • Alaplevek
  • Mártások
  • Halak és tengeri herkentyűk
  • Szárnyasok

Részletek

Kezdés:
2023.04.29. |10:00
Vége:
2023.04.30. |18:00
Összeg:
120000Ft
Esemény kategóriák:
, ,
Honlap:
https://www.gasztroen.hu/kurzus/konyhai-alapok-technologiak/

Szervező

Domján Richárd

Helyszín

GasztroÉn Főzőstúdió
Bajza utca 55.
Budapest, Pest 1062 Magyarország
+ Google Térkép