Események betöltése

« Összes Események

Bisztró kurzus

április 28 |18:00 - 21:00

22000Ft

Bisztró hangulat

Pikács Árpáddal

2023. 04. 28. (péntek) | 2023. 05. 31. (szerda) | 2023. 06. 27. (kedd)

Időtartam: 18:00-21:00

Menü:

  • Idény zöldségből készült krémleves, pirított magok, zöldolaj
  • Rozé kacsamell, idény zöldség püré (sütőtök/cékla/zeller/paszternák/Csicsóka stb.), pirított kel
  • Crepe suzette

Leírás:

Ezen a kurzuson a hozzánk látogatók betekintést nyerhetnek az aktuális évszak adta alapanyagok tárházába. Készítsük el együtt a szezon legfinomabb menüjét, melynek első fogása egy könnyed, finom leves, amit tökéletesen kiegészít az ezt követő ízletes rozé kacsamell és a lágy, omlós crepe suzette-t.
A rozé kacsamell jól harmonizál az idény zöldségekből készült pürével, a pirított kel pedig kiegészíti az összképet.
Végül, de nem utolsó sorban, a desszertnek a crepe suzette-t ajánljuk, mely egy omlós, édes palacsinta, mandarinlikőrrel és mindezt szárított narancshéjjal ízesítjük.
Jelentkezz te is, ha szívesen vinnéd haza a bisztró hangulatot!
Ára: 22.000 Ft/fő
GLUTÉN- ÉS LAKTÓZMENTES

Részletek

Dátum:
április 28
Időpont:
18:00 - 21:00
Összeg:
22000Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
,

Szervező

Pikács Árpád

Helyszín

GasztroÉn Főzőstúdió
Bajza utca 55.
Budapest, Pest 1062 Magyarország
+ Google Térkép
Kedvezményes kupont küldünk!

Bármelyik kurzusunkra azonnal felhasználható kupont küldünk Neked e-mailben, amennyiben feliratkozol a hírlevelünkre.