Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Steak, steak, steak, mit is mondhatnék még

2021.12.09. |18:00 - 21:00

GasztroÉn Főzőstúdió Budapest gluténmentes főzőkurzus főzőtanfolyam

Steak, steak, steak, mit is mondhatnék még?

  • Oktató: Paulovits Richárd
  • Időtartam: 18:00-21:00
  • Technikai szint: Kezdő
  • Időpontok: 11.27. 12.09. 12.15.
  • Ár: 25.000 Ft

Menü:

– Francia tatár
– Steak kóstoló mártás különlegességekkel
– Bélszín wellington, vajas zöldbabbal
– Mentás Sorbet mixerben

Rövid leírás:

A steak-ek sokunk gyengéi, nehéz ellenállni egy jól elkészült steaknek. Igen ám, de mi az ami egy steak esetében a jót jelenti? Kinek milyen fajta ízlik és azt hogyan kell úgy elkészíteni, hogy ne legyen rágós vagy épp nyers? Ezekre és még sok más kérdésre kaphatunk választ ezen a kurzuson a Steak Chefünktől, aki többek közt bevezet minket a hőfokok és a helyes kés használat rejtelmeibe is. Várunk sok szeretettel!

JEGYVÁSÁRLÁS

Részletek

Dátum:
2021.12.09.
Időpont:
18:00 - 21:00
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:
, , ,

Szervező

Paulovits Richárd

Helyszín

GasztroÉn Főzőstúdió
Bajza utca 55.
Budapest, Pest 1062 Magyarország
+ Google Térkép