Étel szervírozás és ételfotózás

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

Étel szervírozás és ételfotózás Oktatók: Bacsa Gábor és Patyi Szidi Idő: 18:00-21:00 Technikai szint: Kezdő Időpontok: 11.16. 11.24. 12.08. Menü - Quinoa saláta cékla textúrákkal - Souvide kacsamell paszternák pürével, narancsos endíviával és rizs roppanóssal - Madártej újra gondolva: kókuszos ízekben   Rövid leírás: Adott egy étel, szívesen megosztanád, de egyszerűen nem adja vissza a […]

Amerikai, ami egyszerűen nyami!

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

Amerikai, ami egyszerűen nyami! Oktató: Paulovits Richárd Időtartam: 18:00-21:00 Technikai szint: Kezdő Időpontok: 12.01. 12.21. Ár: 20.000 Ft Menü: - Buffalo csirkeszárny lekvár különlegességekkel - Jucy Lucy házi Burgerrel és hasábburgonya válogatással - Apple Pie by GasztroÉn    Rövid leírás: Szoktuk mondani, hogy Amerika egy külön világ... és ez egy szintig meg is állja a […]

Spanyol, ami tarol

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

Spanyol, ami tarol! Oktató: Dömök Zsolt Időtartam: 18:00-21:00 Technikai szint: Kezdő Időpontok: 11.19. 12.03. 12.10. Ár: 20.000 Ft Menü: - Zöldfűszeres, fehérboros kagyló, ahogy Sevillában készítik - Tradícionális Katalán gazpacho, Iberico Chipsel - Suvidált szűzérmék Pisto ágyon - Catalan krém GasztroÉn módra      Rövid leírás: Az utazó Spanyolországot járva, belecsöppent egy olyan gasztronómiai élménybe, melyben az ország […]

Spanyol főzőtanfolyam – Pikács Árpáddal

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

Spanyol, ami tarol! - Pikács Árpáddal Április 9. (szombat) | Április 30. VIP (szombat) | Május 14. (szombat) | Június 04. (szombat) Időtartam: 18:00-21:00 Technikai szint: Kezdő Menü: Zöldfűszeres, fehérboros kagyló, ahogy Sevillában készítik Tradícionális Katalán gazpacho, Iberico Chipsel Suvidált szűzérmék Pisto ágyon Catalan krém GasztroÉn módra  Rövid leírás: Az utazó Spanyolországot járva, belecsöppent egy […]

20000Ft

Gluténmentes alapok I.

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

Szerettünk volna egy olyan kurzust is a nagyközönség elé tárni, ahol a lisztek helyettesítéseként bemutatjuk számotokra a gluténmentes liszteket, keményítőket és kicsit jobban megismerkedünk az álgabonákkal. A mindennapi egészséges táplálkozást segítő praktikákon túl, hasznos háttér információkkal is gazdagodhattok, ha részt vesztek Bacsa Gábor Chef óráján. Sok szeretettel várunk! 

20000Ft