Étel szervírozás és ételfotózás

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

Étel szervírozás és ételfotózás Oktatók: Bacsa Gábor és Patyi Szidi Idő: 18:00-21:00 Technikai szint: Kezdő Időpontok: 11.16. 11.24. 12.08. Menü - Quinoa saláta cékla textúrákkal - Souvide kacsamell paszternák pürével, narancsos endíviával és rizs roppanóssal - Madártej újra gondolva: kókuszos ízekben   Rövid leírás: Adott egy étel, szívesen megosztanád, de egyszerűen nem adja vissza a […]

Steak, steak, steak, mit is mondhatnék még?

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

A steak-ek sokunk gyengéi, nehéz ellenállni egy jól elkészült steaknek. Igen ám, de mi az ami egy steak esetében a jót jelenti? Kinek milyen fajta ízlik és azt hogyan kell úgy elkészíteni, hogy ne legyen rágós vagy épp nyers? Ezekre és még sok más kérdésre kaphatunk választ ezen a kurzuson a Steak Chefünktől, aki többek közt bevezet minket a hőfokok és a helyes kés használat rejtelmeibe is. Várunk sok szeretettel! 

Amerikai, ami egyszerűen nyami!

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

Amerikai, ami egyszerűen nyami! Oktató: Paulovits Richárd Időtartam: 18:00-21:00 Technikai szint: Kezdő Időpontok: 12.01. 12.21. Ár: 20.000 Ft Menü: - Buffalo csirkeszárny lekvár különlegességekkel - Jucy Lucy házi Burgerrel és hasábburgonya válogatással - Apple Pie by GasztroÉn    Rövid leírás: Szoktuk mondani, hogy Amerika egy külön világ... és ez egy szintig meg is állja a […]

Spanyol, ami tarol

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

Spanyol, ami tarol! Oktató: Dömök Zsolt Időtartam: 18:00-21:00 Technikai szint: Kezdő Időpontok: 11.19. 12.03. 12.10. Ár: 20.000 Ft Menü: - Zöldfűszeres, fehérboros kagyló, ahogy Sevillában készítik - Tradícionális Katalán gazpacho, Iberico Chipsel - Suvidált szűzérmék Pisto ágyon - Catalan krém GasztroÉn módra      Rövid leírás: Az utazó Spanyolországot járva, belecsöppent egy olyan gasztronómiai élménybe, melyben az ország […]

Olasz, ami mindig egy jó vigasz

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

Olasz, ami mindig egy jó vigasz Oktató: Paulovits Richárd Időtartam: 18:00-21:00 Technikai szint: Kezdő Időpontok:11.20. 12.04. Ár: 20.000 Ft Menü: - Szardíniai Mirto - Fokhagymás focaccia - Házi színes tésztás töltött ravioli - Meringata Firenzéből   Rövid leírás: Szardíniában járva volt szerencsénk megkóstolni a Mirto nevű italt, amire a helyiek azt mondják, hogy a benne levő gyógynövényeknek […]

Steak, steak, steak, mit is mondhatnék még?

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

A steak-ek sokunk gyengéi, nehéz ellenállni egy jól elkészült steaknek. Igen ám, de mi az ami egy steak esetében a jót jelenti? Kinek milyen fajta ízlik és azt hogyan kell úgy elkészíteni, hogy ne legyen rágós vagy épp nyers? Ezekre és még sok más kérdésre kaphatunk választ ezen a kurzuson a Steak Chefünktől, aki többek közt bevezet minket a hőfokok és a helyes kés használat rejtelmeibe is. Várunk sok szeretettel! 

Séfvacsora mesterszakácsokkal és borkóstolóval

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

Mi főzünk, Te nézed! - Borvacsora Séfek: Dömök Zsolt és Paulovits Richárd  Időtartam: 18:00 - 21:00 Időpontok: Január 14. (péntek)  Borkóstolóval egybekötött 4 fogásos vacsora a GasztroÉn Főzőstúdióban. A séfek alkotnak, főznek, dekorálnak, miközben Te minőségi borokat ízlelsz. Felejthetetlen élmény! Kíváncsi vagy, hogy dolgoznak a mesterszakácsok? Milyenek ők a valós életben, a kulisszák mögött? Gyere […]

35000Ft

Spanyol főzőtanfolyam – Pikács Árpáddal

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

Spanyol, ami tarol! - Pikács Árpáddal Április 9. (szombat) | Április 30. VIP (szombat) | Május 14. (szombat) | Június 04. (szombat) Időtartam: 18:00-21:00 Technikai szint: Kezdő Menü: Zöldfűszeres, fehérboros kagyló, ahogy Sevillában készítik Tradícionális Katalán gazpacho, Iberico Chipsel Suvidált szűzérmék Pisto ágyon Catalan krém GasztroÉn módra  Rövid leírás: Az utazó Spanyolországot járva, belecsöppent egy […]

20000Ft

GasztroAnyu by Kondákor Zsófi színésznővel

GasztroÉn Főzőstúdió Bajza utca 55., Budapest, Pest, Magyarország

Amikor megtudtad, hogy gyermeked lesz, elhatároztad, hogy Te majd együtt fogsz vele festeni, rajzolni, játszani és természetesen sütni főzni is. Igen ám, de ahogy telik múlik az idő, valljuk be, ez utóbbi egyre nagyobb kosszal és teherrel is jár. Kitalálni mit készítsek reggelire, ebédre, vacsorára és a köztes étkezésekről még nem is beszéltünk, mindezt gyorsan és persze egészségesen. Ismerős a helyzet? Akkor a legjobb helyen jársz! Ezen a kurzuson garantáltan minden gyermek jól fog lakni, még az is, aki csak a sültkrumpli-rántott hús kombinációt preferálja! Egészséges, allergén mentes és finom ételeket készítünk, de ami a legfontosabb, hogy közösséget is építünk. Egy remek program kisgyermekes édesanyák vagy édesapák számára, akik szívesen bővítenék gasztronómiai tudásukat úgy, hogy közben nem kell otthon hagyniuk gyermekeiket, hisz jól felszerelt gyereksarokkal várjuk őket is sok szeretettel!

20000Ft