Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Caviár és ami mögötte van

2023.05.25. |18:00 - 21:00

29000Ft
Caviár Főzőkurzus Budapest
Domján Richárd 

Caviár és ami mögötte van

2023. 03. 25. (szombat) | 2023. 04. 20. (csütörtök) | 2023. 05. 10. (szerda) | 2023. 05. 25. (csütörtök) | 2023. 06. 01. (csütörtök) | 2023. 06. 28. (szerda)

Menü:

Amuse bouchée: 

3 db blini
Krémsajt vagy tejföl
2-féle nyúlhal caviár és tokhal kaviár
Marinált hagyma /gluténmentes/

Hideg előétel
Gravlaxolt pisztrángfilé pisztráng caviárral ès almás céklatatárral /glutèn ès laktózmentes/

Főétel
Langyos lazafilé keta caviárral spárgával bearnise-szósszal /laktózmentes/

Desszert

Kókusz pannacotta epersalátával bazsalikom “caviàrral” /glutèn ès laktòzmentes/

Leírás:

Ezen az alkalmon egy pici betekintést nyerhetünk a méltán jó híréről ismert Caviar & Bull világába. Az oktató gyakorlati előadásán keresztül megtudhatjuk, hogy Caviar és Caviar között mi a különbség, mire kell figyelni a vásárláskor és hogyan használjuk fel azt az otthonunkban. A klasszikus vajas kenyér citrom kombinációján túl is lehetnek izgalmas eljárások, ezekkel és még sok fantasztikus információval gazdagodhatunk a menü elkészítése során. Ennél az alkalomnál szinte elengedhetetlen egy pohár prosecco, ezért ezt mi álljuk, Ti pedig cserébe élvezzétek az egyedi kulináris gasztroélményt.

JEGYVÁSÁRLÁS

Részletek

Dátum:
2023.05.25.
Időpont:
18:00 - 21:00
Összeg:
29000Ft
Esemény kategóriák:
, ,
Esemény címkék:
,

Helyszín

GasztroÉn Főzőstúdió
Bajza utca 55.
Budapest, Pest 1062 Magyarország

Szervező

Domján Richárd